Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz az, miszerint az az...

Igaz az, miszerint az az ember aki mindig a hétvégét várja boldogtalan?

Figyelt kérdés
Szép napot! Múltkor reggel hallgattam a Balázsékat a rádió 1-en és a Rákóczi Feri, akit egyébként személy szerint egy nagyon okos, intelligens embernek tartok azt mondta, hogyha az ember mindig azt várja, hogy mikor lesz már péntek, meg mikor lesz már hétvége és utálja a hétfőre az valójában boldogtalan.És szerintem nagyon igaza van.Az emberek többsége utálja a hétfőt és már hétfőn azon gondolkozik, hogy legyen már hétvége.Miért? Mert nem szeret dolgozni vagy iskolába járni.Tehát boldogtalan.Ti mit gondoltok erről?
tegnap 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem is igaz ha így végig gondolom. Az egész nyaram abból állt hogy kábítószereztem meg ittam és mindig a hétvégét vártam valami party miatt.

Holott nem voltam boldog csak akkor tudtam úgy megborulni hogy úgy éreztem. Normális esetben az embernek van egy alap jó kedve amihez nem nagyon kell különleges nap vagy cucc meg esemény sem

tegnap 16:25
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem igaz mert neki a hétvége a boldogság, azért várja hogy bioldog lehessen akkor.
tegnap 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Én csak magamról tudom nyilatkozni. Megcsinálom a munkámat a hétköznapokban nem sok időm marad családra, barátokra és nagyobb feladatokra. Várom a hétvégét mert akkor tudok a szociális kapcsolataimra több időt fordítan. Akkor tudok a hobbimmal foglalkozni. Nem vagyok boldogtalan.
tegnap 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Az 1# is, a 2# is jól megfogalmazta a dolgot.

Balázs meg megint csak önmagából indul ki: akinek az a "munkája"-, a "szórakozása", hogy másokon nevessen, kifigurázza a másikat, az nem csoda, hogy boldog a saját szellemi szintjén.:)

tegnap 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem sem igaz, mert simán lehet, azért várja a hétvégét, mert az illetőnek az jelenti magát, a boldogságot.
tegnap 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Tehát megint az volt a műsoruk tartalma, hogy másokat leszólnak, ítélkeznek. Nem véletlen nem bírom egy percig se hallgatni már évek óta ezt a csicskagyereket.

Nos, az emberek többségének a munkahelyen kívül (is) van az élete, amit leginkább hétvégén tud élni, ha normál munkarendben dolgozik. Akkor tud családdal programozni, barátokkal találkozni vagy számára élvezetes otthoni teendőket elvégezni, hosszabban sportolni stb stb. Mi a francért ne ezt kéne várni, a szutyok mókuskerék helyett? Mondom ezt úgy, hogy alapvetően mindig is olyan munkám volt, amit vagy szerettem vagy legalább megvoltam vele.

tegnap 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Butaság én is azért várom a hétvégét, mert nem kell dolgozni és nem vagyok fáradt.
tegnap 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Ez baromság. Az ember nem lehet 0-24-ben, a hét minden napján boldog. A munkahelyemen sem vagyok boldogtalan, jó a csapat, de mindig várom a hétvégét, mert akkor én osztom be az időmet, csak azzal foglalkozom, ami kikapcsol, érdekel, azokkal vagyok, akik közel állnak hozzám.
tegnap 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A hétfő az egy sunyi csütörtök!
tegnap 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Akinek eleve a megélhetésért kell dolgozni, az egy rabszolga, persze hogy boldogtalan.

Az egész élete be van osztva és elmegy mellette az élet úgy hogy soha nem élt.

Az olyanok, mint Balázs és a műsorvezetők, celebek szórakozva keresik a pénzt.

Bár elfáradnak, de amíg bent vannak nevetnek.

És persze nem keveset keresnek, Balázs korában sokan már ha nem dolgoznának, akkor is megélnének, mert van tőkéjük.

Ez az igazi élet, nem az, hogy nyugdíj után is dolgozni.

tegnap 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!