Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor jöttél rá arra, hogy...

Mikor jöttél rá arra, hogy nem vagy különleges?

Figyelt kérdés
Arra, hogy semmilyen téren nem kiemelkedőek a képességeid? Legfeljebb egy átlagos szintet hozol.
márc. 20. 23:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Én mindig is így gondoltam, de az élet egyre jobban próbál rámcáfolni. Próbálok egy tök átlagos, nem kitűnő ember lenni, de mégis mindig megtalálnak valamivel ahol ki kel tűnni. Mind munkában mind társasági életben.
márc. 21. 08:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi èveim során
márc. 21. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Valahogy mindig is éreztem. Már kisgyerek korom óta ott motoszkált bennem ez az érzés. Aztán később be is igazolódott. :D
márc. 21. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Sose tartottam magam különlegesnek, mert engem szigorúságnak mondott sok kritikával neveltek. De idővel rájöttem, hogy vannak kifejezetten jó képességeim bizonyos dolgokban. Meg, hogy ha igazán megy valami, és szívesen is csinálom, akkor abban képes vagyok még középkorúként is fejlődni.
márc. 21. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!