Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legnagyobb flex (menőzés)...

Mi a legnagyobb flex (menőzés) egy férfinak az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 04:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Ez megint csak olyan dolog, ami elméletben jól hangzik, de a valóság mást mutat. A valóság az, hogy a nők általában jobban vonzódnak azokhoz a pasikhoz, akiket más nők is kiválasztottak már.

Anno kamaszkoromban nekem így terjedt el a hírem: egy csaj elterjesztette rólam, hogy ne álljanak velem szóba a nőügyein miatt, erre egy rakás megkeresést kaptam full ismeretlen csajoktól a neten, mert kíváncsiak voltak rám.

Persze mondhatod, hogy ez csak kamaszos bolondság.

De munkahelyen is ezt láttam, hogy aki alapból népszerű a csajonál, az egyre több csajt vonzz be.

2024. márc. 18. 10:31
 12/30 anonim ***** válasza:

“aki alapból népszerű a csajonál, az egyre több csajt vonzz be”

Öö…most számodra meglepő információ, hogy aki jól néz ki, vonzó, jó a kisugárzása, az sokaknak bejön? Az ilyen embereknek nyilván általában sok partner jön össze, mert folyamatosan úszkálnak a lehetőségekben. De nem ettől lesznek vonzóak, hanem attól, hogy jól néznek ki, jó a dumájuk, magabiztosak stb.

2024. márc. 18. 11:00
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem. Csak kritikádra reagáltam, amiben vitattad, hogy a sok nő felviszi egy férfi értékét. Aki sok nővel van együtt, ahhoz jobban vonzódnak a nők, és elismerik más férfiak (vagy irigykednek rá).

Így a sok nővel való együttlét jogosan került be azon lehetőségek közé, amivel lehet flexelni.

2024. márc. 18. 11:06
 14/30 anonim ***** válasza:
Miért akarod nekem mint nőnek magyarázni, hogy nekünk nőknek mi a vonzó? XD Hadd tudjam már jobban. Tipikus okoskodó tudálékos pasi vagy. Mindent jobban akarsz tudni nálunk.
2024. márc. 18. 11:18
 15/30 anonim ***** válasza:
Lehet itt jelölgetni az első választ, mint jól hangzót, de én még nem hallottam fréfit azzal hencegni, hohy milyen sokat olvas, mennyire művelt, stb. Azzal, hogy milyen kocsija van, mennyi nője volt, azzal meg már rengeteget. Úgyhogy ne álszenteskedjünk. Én a sok nőt jelöltem.
2024. márc. 18. 11:23
 16/30 A kérdező kommentje:

Azt nem akarom megmagyarázni, hogy >neked< mi a vonzó. Az lehet eltérő is, mint a többség.

Én általában beszéltem, a többségről.

2024. márc. 18. 11:24
 17/30 anonim ***** válasza:
Amúgy még a kérező is ezzel henceg a 11-es kommentjében, szóval... :D
2024. márc. 18. 11:25
 18/30 A kérdező kommentje:

#14-nek ment az előző kommentem.

#15-ös:

Korrekt hozzáállás. Köszönöm!

2024. márc. 18. 11:25
 19/30 anonim ***** válasza:
2024. márc. 18. 11:34
 20/30 anonim ***** válasza:

#18:

Most vered a melled, hogy egy hozzád hasonló casanova melléd állt itt? :D

2024. márc. 18. 12:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!