Mi a legnagyobb flex (menőzés) egy férfinak az alábbiak közül?
Ez megint csak olyan dolog, ami elméletben jól hangzik, de a valóság mást mutat. A valóság az, hogy a nők általában jobban vonzódnak azokhoz a pasikhoz, akiket más nők is kiválasztottak már.
Anno kamaszkoromban nekem így terjedt el a hírem: egy csaj elterjesztette rólam, hogy ne álljanak velem szóba a nőügyein miatt, erre egy rakás megkeresést kaptam full ismeretlen csajoktól a neten, mert kíváncsiak voltak rám.
Persze mondhatod, hogy ez csak kamaszos bolondság.
De munkahelyen is ezt láttam, hogy aki alapból népszerű a csajonál, az egyre több csajt vonzz be.
“aki alapból népszerű a csajonál, az egyre több csajt vonzz be”
Öö…most számodra meglepő információ, hogy aki jól néz ki, vonzó, jó a kisugárzása, az sokaknak bejön? Az ilyen embereknek nyilván általában sok partner jön össze, mert folyamatosan úszkálnak a lehetőségekben. De nem ettől lesznek vonzóak, hanem attól, hogy jól néznek ki, jó a dumájuk, magabiztosak stb.
Nem. Csak kritikádra reagáltam, amiben vitattad, hogy a sok nő felviszi egy férfi értékét. Aki sok nővel van együtt, ahhoz jobban vonzódnak a nők, és elismerik más férfiak (vagy irigykednek rá).
Így a sok nővel való együttlét jogosan került be azon lehetőségek közé, amivel lehet flexelni.
Azt nem akarom megmagyarázni, hogy >neked< mi a vonzó. Az lehet eltérő is, mint a többség.
Én általában beszéltem, a többségről.
#14-nek ment az előző kommentem.
#15-ös:
Korrekt hozzáállás. Köszönöm!
#18:
Most vered a melled, hogy egy hozzád hasonló casanova melléd állt itt? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!