Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Okkal van kiakadva a környezet...

Okkal van kiakadva a környezetem rám?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm covidos. Meglátogattam egy kicsit segítettem ebben abban átbeszeltük h van stb. Maszkban végig voltunk. Erre az egész környezetem felelőtlennek tart. Nem értem az a baj ha vkin segítek?
2024. márc. 17. 19:43
 1/7 Darius- ***** válasza:
91%
Fürodj le jól utána és törölj le mindent, amit megfogtál. Ha ez megtörtént, nem vagy felelőtlen . Jó dolog segíteni és nem követni a mai egocentrikus világ normáit.
2024. márc. 17. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Ugyan már. Rendes tőled, hogy meglátogattad. Még az egész kovid mizéria elején azt mondom, érthető hogy féltek az emberek. De már rég túl van haladva az egész.
2024. márc. 17. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
A coviddal már együtt kell élni, ez van.
2024. márc. 17. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
4 év telt el! Aki továbbra is fosik tőle, meg felelőtlennek tart, az éljen hermetikusan bezárva még minimum 4 évig.
2024. márc. 17. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
covid luffiban már csak a fanatikusak hisznek
2024. márc. 17. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Van aki még hisz a kovidban?
2024. márc. 18. 02:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Rég átestünk rajta többször is. Be kéne fejezni a nagy rettegést.
2024. márc. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!