Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember a környezetedb...

Van olyan ember a környezetedben, akinek a közelében rosszul érzed magad?

Figyelt kérdés

Akinek már a jelenléte is irritál, feszengsz tőle?

Milyen tulajdonságokkal bír ez az illető?

2024. jan. 12. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kb a velem egy teremben lévő emberek 99%-a irritál

Mindenki, aki nem képes 1 percig csendben maradni és kussolni, mert folyamatosan mondja a hülyeségeket

Szóval az emberek többsége

2024. jan. 12. 19:13
 2/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nincs. Amióta nyugdíjba vonultam, megengedhetem magamnak, hogy csupa pozitív személlyel vegyem körül magam.
2024. jan. 12. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Gimiben volt pár ilyen osztálytársam, viszont az volt a szerencsém, hogy közülük szinte mindenkivel kevesebb volt a kontaktom, így nem volt annyira vészes a dolog, de volt egy kivétel. Az akkori padtársam.

Ő pedig hihetetlenül negatív volt, olyan lehúzó, fröcsögő stílusban beszélt mindenkiről, hogy már nyomasztó volt. Főleg, mert a végére már minden beszélgetésünk ilyen volt; semmi pozitív dologról nem esett szó, mert mindig a panaszkodásra terelte a témát. Csak kéretlenül lökte mások szidását, a végére meg besokalltam.

2024. jan. 12. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen munkatars. Lusta, nagykepu, ketszinu, onzo stb.. Az is irital ha csak ott van. En nagyreszt ignoralom, tudja h nem birjuk. Kb mindenki szrik ra mit mond v csinal
2024. jan. 13. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Pár munkatársam ilyen:

Szó szerinti ingyenélők, amiről a főnök is tud, de nem tesz semmit ellenük.

2024. jan. 13. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Akad néhány
2024. jan. 18. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!