Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt a gyakorin miért pontot...

Itt a gyakorin miért pontot le mindenki mindenkit?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy bárhová, bármilyen kérdéshez írok valamit, akár saját véleményt, le vagyok pontozva. Vagyis, nem hasznos amit írok. Ezt látom másoknál is.

Azt értem, hogy valakinek nem tetszik a hozzászólás, de a kérdésre válaszolva, azt gondolom hasznos. Az pedig, hogy nem tetszik, egy dolog, szerintem, de a kérdésre érkezett válasz.

Vagy csak én látom ezt így?

2024. márc. 16. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

"Aki ide direkt néphergelés miatt jön, azaz kötekedni, és kamu kérdést rak ki, vagy olyat ami felháborodást vált ki, azokat jó érzés lepontozni..."

1: Kezdjük ott, hogy kérdéseket nem is lehet pontozni, 2: A szabályszegő, provokatív kérdéseket amúgyis törlik. Nekem amúgy segítőkész, hasznos válaszaimat is pontozták már le.. Valakinek ez okok örömöt és szexuális izgalmat érez, ha megnyomhatja a vörös ikszet. Elég megnézni azt, hogy az itteni összes kommentet is lepontozta valaki. Szánnivaló az ilyen..

2024. márc. 17. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
És az ember már nem mer lassan választ sem írni, mert a legnormálisabb, legjószándékúbb választ is lepontozzák egyesek.. Ami meg szintvesztéshez vezethet..
2024. márc. 17. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

11! Tényleg?? Törlik?

Na ne mondd! Hány olyan van, hogy jaj egyszerű melós vagyok 200ezres fizetéssel, de én top modell nőt akarok! És ehhez hasonlók. Hol törlik? És amikor valaki egy ilyen kérdésnél is direktbe nyomja a full kretént hogy jaj a nő hibája? Pontozzam fel??

Ki mondta hogy szexuális izgalom? Tudjál már olvasni!!

2024. márc. 17. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

13# Vannak trollok, akik mindent lepontoznak, még a teljesen hasznos, normális válaszokat is.

Nekik nincs szexuális életük, ezért nekik a vörös ikszek nyomogatása, a lepontozás élménye a G pont, ez okoz nekik szexuális örömöt, élvezetet.

A sokadik piros iksz megnyomása után meg bekövetkezik náluk a spontán magömlés..

2024. márc. 17. 10:44
 15/15 anonim ***** válasza:
89%

Vannak, akiknek egyszerre több profiljuk is van ( főként akkor buktak le sokan, amikor kérdeztek valamit, vagy megerősítést vártak, aztán mindenki a kérdezővel ellentétes véleményen volt, míg nem jött egy tag, aki a kérdezővel volt egy hullámhosszon. Aztán egy ponton már kérdezői komment dicsérte a kérdezőt :D ), és a saját válaszukat pontozzák fel azokkal, másokét pedig le. Ezzel kicsit maguk felé billentve a mérleget, aminek hála, magasabb pozícióba kerülnek a toplistákon.

Vannak trollok is, akiknek mások lepontozása ad örömet, de olyanok is, akik szimplán "csak" rosszul használják az értékelést és amolyan "egyetértek - nem értek egyet" dologként értelmezik.

De olyan is van, aki egy adott témára van ráállva, és az ottani összes választ lehúzza kisujjból. Vagy ennek pepitája; az összes olyant, amivel nem ért egyet, de szintén pár témára van rákattanva. (Pl. mentális egészséget érintő témák az "emberek" kategóriában, és, ha valaki le meri írni, hogy nincs jól, fixen rajta lesz a válaszán 3db 75%-os piros.)

Egy jó ideje viszont láttam egy olyan kommentet, aminek írója azt fejtette ki, hogy ő "csakazértis" lepontozza azokat, akik 5 pipával vannak, mert idegesíti őt, hogy nem kevesebb. Szóval ilyen is van.

2024. márc. 24. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!