Milyen gyakori az az ember aki mindenkivel kedves és normális?
Nem vagyok elég okos, hogy összehasonlítsam, de magamat ismerem egy kicsit. Nagyon nem, mert ne madok az önismeretre.
De én vagyok a tévé, annyi szent. Olyan kdevesen mosolgyok rátok én, a televízió! Lécci lécci lécci higgyetek nekem, mindig mindííg. :)
Sőt, így is tudok kedvesen mosolyogni:
:-)
Ugye milyen szépen mosolygok? :) Kedvesen hazudom, hogy meg kell ijednektek, akkor fogadjatok szépen szüt nekem, met én vagyok aa tévé. :) Mint a gyerkeke, fogadjatok szót és NE GONDOLKODJATOK önállóan, mert a végén még felnpőtt lesz belőletek és rájöttök arra, hoy én a tévé általában hazudok.
Na de én, a tévé, mindig igazat mondok, mert kledves vagyok, lykor meg határozottan, de naaaaayg nagy szeretetből odadorgálok, hogy 30-60 éves kisiskoáűs gyerkek, tessék sézpen megijedni, csak azért, mert azt mondtam. Már le is fizettem a profokat, mert a kamatkapitalista, hitelekkel eladósító bankárdinesztiák pénzelnek engem és tartják a pisztolyt a fejemhez nekem,
nekem, a televíziónak. Hoggy nekem! Higgy nekem!
Én vagyok a tévé, annyira kedvesen kérlek hiszen mindig:
higgy nekem! Én vagyok a TELE-VÍZILÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!