Itt a gyakorin miért pontot le mindenki mindenkit?
Azt vettem észre hogy bárhová, bármilyen kérdéshez írok valamit, akár saját véleményt, le vagyok pontozva. Vagyis, nem hasznos amit írok. Ezt látom másoknál is.
Azt értem, hogy valakinek nem tetszik a hozzászólás, de a kérdésre válaszolva, azt gondolom hasznos. Az pedig, hogy nem tetszik, egy dolog, szerintem, de a kérdésre érkezett válasz.
Vagy csak én látom ezt így?
Én az ilyet nem venném komolyan. Az emberek túlságosan a maguk igazát hajtják, és ez ahhoz vezet, hogy mindent személyeskedésnek vesznek.
Szerintem ezt a pontozgatást egyáltalán nem kéne erőltetni.
Kategória függő. Családi problémák kategória, ezotéria, ezekben annyira rosszak a válaszok, hogy szinte mindig pirosat kell adnom. Akkor érzem magam rosszul, ha látom hogy fel vagyok pontozva ilyen trollok által látogatott kérdésekben.
Állatok kategória, emberek, kulturális, tudomány stb. Általában hasznosak a válaszok, így itt szinte mindig zöldet adok. Én is kaptam segítséget és mások is, ezért megéri feljönni.
Az a gond, hogy akit lepontoznak, az megbízhatatlannak számít. amit ír, az nem lesz hasznos.
Ez meg elég baj, ha amúgy jót írna.
Múltkor feltették egy kérdést, hogy jóban vagyok-e a szüleimmel.
Csak ennyit írtam: Igen.
Ketten leszavaztak. 🤦🤷🫤
Nagyon sok itt a frusztrált, ingerült, irigy ember, akik csak azért is, dacból, leszavaznak mindenkit, mert nekik rossz az életük (jobbá tételére nem csinálnak semmit), akkor a másiknak se legyen jobb (egyébként pedig irigylik azt, akit leszavaznak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!