Tényleg én vagyok a bunkó, amiért nem vagyok kíváncsi az exférjem szeretőből élettárssá "előlépett" nőjére?
Teljesen jogosak az érzéseid. Azt is jól látod, hogy ha logikusan nézzük, ha a legkisebb esély van arra, hogy a gyerekeidnek bármi jót kiharcolj, bele kell állni a dologba.
Szerintem az apa két tűz között van, és a csajával nem tud/ mer megküzdeni a gyerekeiért.
Fő, hogy tudj higgadt maradni, és tudatosítsd, hogy a gyerekek a ti kettőtök gyerekei. Ketten feleltek értük, ketten kell hogy gondoskodjatok róluk testi, lelki értelemben egyaránt.
A nő a gyerekek szempontjából idegen, bár kénytelenek hozzá alkalmazkodni, hiszen az apával él. De nem ő dönt. Igaz tudja az apát befolyásolni, tudja az érdekeit rátolni, de kettőtök dolga a gyerekre tekintettel lenni, bárki is legyen amùgy fontos partnerként.
Neked is lehet majd más valakid, de nem fogod attól kizárólag köréje rendezni a világodat gyerekes nőként.
Tehát a "domina" pár hét alatt meggyőzött egy családapát arról hogy annak érdemes az eddigi életét és szeretteit eldobnia cserébe azért a hormonkoktélért amit az új párkapcsolat ad neki? Oké, nyílván ez nem példanélküli dolog, de azért kemény szembesülni azzal hogy a befolyásolhatóságnak van egy ilyen szintje is.
Persze nincs jogom így látatlanban ítélkezni mások fölött, pláne rosszat kívánni, de azért a leírtak alapján nem lennék a helyében. Azt írtad hogy "kihat a jelenetekre is bőven", hát az azért valószínű hogy ő meg élete végéig cipelni fogja ezt a keresztet amit a döntésével magára vett, Isten nem ver bottal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!