Akik nem szeretik a magyarokat, pl kint élnek külföldön, miért vannak fent a magyar fórumokon?
Ezt sose értettem, ez miért jó nektek?
Akkor mehetnének az adott ország/lakhelyük fórumaira.
En tenyleg nem birom oket, semmilyen forumon nem vagyok fent. Viszont az anyanyelv gyakorlasara mar csak egyetlen alkalmam, ha nem latogatoba megyek, ha itt v. Redditen magyarul irok.
Covid alatt leepitettem az otthoni ismerosoket, onnantol, hogy szartak a fejemre, mikor nem is volt elso hullam meg nyitas is volt, en meg ket evig szinte bortonben eltem, es rengeteg halott volt.
Én szeretek pl motiválni fiatalokat mennyivel jobb kint az élet, átlagos emberként is és nem kell kvantum fizikusnak lenned hogy tudj boldogulni.
Ilyenkor vagy találok egyetértő szavakat vagy egy csomó lepontozást, azoktól akik nem mertek lépni és most 40-50 évesen a nyugat ellen vannak mert "hanyatlik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!