Miért nem szereti néhány magyarországi magyar a külföldön élő magyarokat?
"És én tehetek arról, hogy a Fidesz mire költi a pénzt? :/"
Nem tehetsz róla de hát az emberek ilyenek. A gyerekek is így viselkednek ha valakivel szerintük jogtalanul kivételeznek.
Én kedvelem a szlovákokat, de vannak köztük olyanok, akik nem szeretik a magyarokat....
Politika az egész:(
Negyven év rákosista-kádárista agymosásának a következménye. Nekem is voltak osztálytársaim az 1980-as években, akik turistaként jártak Csehszlovákiában és Romániában, majd visszatérve döbbent arccal újságolták, hogy "jééé, a szlovákok meg a románok beszélnek magyarul!" :)
És ma is ez van, mind a baloldalinak nevezett, mind a Fidesz szavazók többsége középkorú vagy idős ember, ők ma is úgy gondolják, hogy "minek adunk mi pénzt a szlovákoknak meg a románoknak, mi közünk hozzájuk, idejönnek és elevszik a nyugdíjunkat stb..." Lásd 2004. dec. 5.
Amúgy meg elhiszem, hogy rosszul esik neked, de nem érdemes törődni vele, sajnos, ezek a dolgok nagyon nehezen tudnak változni. Most meg még valóban rontja a helyzetet, hogy a Fidesz egyértelműen meg akarja venni a határontúliak szavazatait aprópénzért, ez meg aztán olaj a tűzre a legtöbb ember szemében, aki utálja Orbánékat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!