Az életben általában nem a nagyon jól tanuló emberek érvényesülnek?
Figyelt kérdés
Ezt már a szüleimtől is hallottam, amikor ők jártak érettségi találkozókra, hogy általában nem az első tanulók vitték a legtöbbre az életben, hanem inkább azok, akik jók közé tartoztak, de nem annyira szabálykövetőek voltak, hanem mertek másképp is csinálni dolgokat, mint az elvárt. Persze az is lehet igaz, hogy az iskolában sok haszontalan dolgot tanítanak, de végülis, ha valaki jó jegyeket kap, az azért azt is mutatja valamilyen szinten, hogy szervezett. Abban én is biztos vagyok, hogy az iskola nem az életre készít fel, de akkor azért van jelentősége ki hogy tanul, szülők is ezzel szoktak felvágni.márc. 12. 12:55
21/21 anonim válasza:
Láttam már példát minden verzióra. Kérdés, kinek mi a siker. Sokaknak csak a pénzt jelenti, másoknak a karriert, megint másoknak a család, munka, egészség, hobbi egyensúlyát.
#8 Hogy érted, hogy semmire sem vitték? Egy doktori fokozat neked semmi? Az egy fantasztikus eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!