Az ilyen hapsinak semmi szégyenérzeze sincs?
Mit kéne szégyellnie?
Azt, hogy elvált? A házasságok fele válással végződik. Minden második férfi szégyenkezzen emiatt? És ugye a nők is, mert a válás ugyanúgy válás nekik is?
Ha elvált, a feleségétől vált el, nem a kisfiától. Remélhetőleg ez az ölelkezős kép nemcsak a nyilvánosságnak szól, hanem valóban fontos neki a kisfia. Ha így van, azért csak becsülni lehet.
És mi a gond azzal, hogy egyedülálló férfiként beszállna harmadiknak párokhoz? A szexuális élete csak őrá tartozik. Egyedül itt megmosolyogtató, hogy nem ügyel rá, hogy ezt más ne láthassa. De lehet, hogy magasról tojik rá, ki mit gondol róla és a szexuális életéről.
Én sokkal többre tartom látatlanul is őt, mint téged, aki ezen csámcsogsz - miközben semmi közöd hozzá.
Szánom inkább.
Max az egyetlen vád amit elfogadok magammal szemben, az ha azzal feddnek meg hogy azért szánom az ilyeneket, mert egy kis pozitív megerősítés arra, hogy én közel sem vagyok ilyen mélyen.
És muszáj neked az ő bejegyzéseit így beállítanod?
Nekem is nyomta az arcomba az FB egy ismerősöm agresszív politikai megnyilvánulásait. Aztán eluntam és átállítottam, hogy ne dobja fel az ő újabb bejegyzéseit.
Ennyi.
Eleve szégyen, egy gyerekes profilképpel ilyesmit művelni, ha nem rögtön bűncselekmény.
Legalább annyi esze lenne, hogy csinál egy csak őt ábrázoló profilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!