Mi visz rá egy olimpiai bajnokot, hogy össze-vissza csókolózzon egy műsorban? Miért degradálja le ennyire magát? Ne írjátok,hogy a pénzért.Semmi szégyenérzet nincs benne?
Nem ismerem az esetet, de attól hogy valaki olimpiai bajnok jelenti azt, hogy a sporton kívül bármiben is jó.
Ezért nem kell olyan dolgokat elvárni tőle, ami nem a feladata.
Neki az adott sportágban kell jónak lenni, nem a TVs szereplésekben.
Mi köze van a kettőnek egymáshoz? xd
Minden ember jó valamibe. Mégis a többség hülye.
A műsor a randizásról szól. A csók a randizás része. Nem értem, mi ebben a gond? Ha nem lennének kamerák, tuti meg is fektetné az összes nőt. Felnőtt férfi, szép, fiatal lányok versengenek érte, még jó, hogy kihasználja az alkalmat! Hülye lenne, ha nem tenné, ilyen többet nem lesz az életében sose!
34/N
1-es, a kérdező szerintem erre a műsorra gondol:
Egyébként ugyanezek az embertípusok megvannak kicsiben is, nem csak képernyőn vannak ilyenek.
Tanulatlan és gátlástalan, morálisan a béka seqqe körül tengődik.
Normális ember az intim pillanatait nem árulja ki. Nem tudom ki ez a csávó, ha bajnok akkor életjáradéka is van, abból tudna egy normál életszínvonalon lenni. No meg példát mutatni, azért is kapja azt a pénzt. Nem véletlen, hogy érdemtelenség címén meg is vonhatják az ilyen járadékot (általában írom).
Én nem láttam egy percet se ebből a moslékból.
A f@szi egy söpredék, a társadalom alsóbb rétege, hiába rángatta magára az öltönyt.
Becselör, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!