Mi visz rá egy olimpiai bajnokot, hogy össze-vissza csókolózzon egy műsorban? Miért degradálja le ennyire magát? Ne írjátok,hogy a pénzért.Semmi szégyenérzet nincs benne?
Figyelt kérdés
Direkt ebbe a kategóriába írtam a kérdésem. (Emberi tulajdonságok) Nekem nagyon gusztustalan, "fésztufész" közeliben dugdossa a ráadásul fehér nyelvét egy nap kétszer mindig más szájába. A lányokról inkább nem írnék semmit.2021. dec. 15. 13:42
11/14 anonim válasza:
Pénzért. Amúgy mit gondolsz mi megy egy edzőtáborban, olimpiai faluban? Ott is kavar sok mindenki, sok mindenkivel. Az élsportolók többsége, tisztelet a kivételnek) nem egy szűzies lélek.
12/14 anonim válasza:
9 "Mi visz rá egy embert, hogy idáig süllyedjen"
mondom, buta mint a föld és gátlástalan. Ha ezüst van az is járadékos, nézz utána most mennyi. Simán találhatott volna párt magának, de ez nem arról szól. Gombokért majomkodik és járatja le magát intim szituációkban. Később kb. közel nulla esélye lesz egy normális értékrenddel bíró nőt párnak találnia, bár sanszos, hogy a belső kvalitásai miatt eddig sem kellett ettől félnie.
Valahol sajnálom is, hogy egy jobb sorsra hivatott ember így elkallódik.
13/14 anonim válasza:
Idáig tart neki az elmebéli képessége...
14/14 anonim válasza:
Belenéztem. Elönt a szekunder szégyen. Ez a műsor talán 15 éve még elment volna, de ez most minden elemében borzasztó. A díszletek, a szereplők, az előre betanult szövegek és szituációk. Ez annyira cink, bár lehet még itt tart a tévézés, csak én nem tudok róla, mert 10 éve nem nézek tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!