Miért van az, hogy szégyellem magam?
Fiú vagyok. Amikor elmegyek az utcán és velem szembe jön egy korombeli fiú mindig elszégyenlem magamat, hogy én, hogy nézek ki hozzá képest, mit lehet ez ellen tenni? Múltkor amikor ingben, bőrcipőben mentem el mellette nem annyira éreztem magam szégyellve.
Amikor zongoráztam, és egy pár ilyen eset megtörtént, és a tanárom kérte, hogy improvizáljak egy egyszerű dúr-os dallamra valamit, észrevette, hogy a harmóniák nem olyan tiszták, szekvencia súrlódásból több volt, sok moll-os elemet tartalmazott, és ő ezt észrevette, mert máskor nem szoktam ilyet csinálni.
Esetleg ti tudnátok segíteni, hogy miben kéne változtatni, hogy ne legyek ilyen?
Válaszokat előre köszönöm!
Nem, vagyis még alsóban a nagyobbak ugye szeretnek szórakozni a kicsikkel, én erre emlékszem.
(A helyesírási hiba a kérdésben véletlen volt)
szociális fóbia?
félsz hogy találnak rajtad valami nevetni valót és nevetnek?
félsz hogy beszélnek hozzád?
történted veled olyasmi mint kiközösítés, cseszetés akár szóban, de ez néha csak egyéni tulajdonság is hogy valaki szégyenlősebb mint más.
kevés emberi kontaktus?
akkor ez kissé szoc.fóbia szerintem.
bár a tied nem olyan vészes de pszivhológus esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!