Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy szégyellem...

Miért van az, hogy szégyellem magam?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok. Amikor elmegyek az utcán és velem szembe jön egy korombeli fiú mindig elszégyenlem magamat, hogy én, hogy nézek ki hozzá képest, mit lehet ez ellen tenni? Múltkor amikor ingben, bőrcipőben mentem el mellette nem annyira éreztem magam szégyellve.

Amikor zongoráztam, és egy pár ilyen eset megtörtént, és a tanárom kérte, hogy improvizáljak egy egyszerű dúr-os dallamra valamit, észrevette, hogy a harmóniák nem olyan tiszták, szekvencia súrlódásból több volt, sok moll-os elemet tartalmazott, és ő ezt észrevette, mert máskor nem szoktam ilyet csinálni.

Esetleg ti tudnátok segíteni, hogy miben kéne változtatni, hogy ne legyek ilyen?

Válaszokat előre köszönöm!

2021. ápr. 18. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

10.ne hagyd ennyiben és ne bizd magada olyan szeméylre aki nem ért hozzá.

hiába barátod nem ért igaáznhozzá mint a pszichológus!

rosszabb lesz hidd el idővel ha nem kezdelteeted magad rendszeresen és olyannal aki ért hozz..

2021. ápr. 19. 00:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Igazán értelmes srácnak tűnsz, úgyhogy nincs miért szégyenkezned. Ezt felnőtt nőként mondom.

Mintha némi megfelelési kényszered és kisebbségi érzésed lenne. Valóban érdemes lenne utána menned szakember segítségével, vagy legalább magadtól a témába ásni.

2021. ápr. 19. 00:09
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Rossz a kérdés. Te nem szégyelled magad, hanem rettegsz hogy beléd kötnek.

De sajnos ez a rettegés valószínűleg látszik rajtad és beléd is kötnek.

Öltözz tokosebben és járj az utcán úgy mint a többi ember. Vegyülj el, különben tényleg kiszurnak az ilyen balhés alakok.

2021. ápr. 19. 00:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid mennyire szigorúak veled?
2021. ápr. 19. 00:12
 15/18 A kérdező kommentje:

1-10 es skálán értékelvr 5

De.mindig tudják, hogy hol a határ

2021. ápr. 19. 00:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Amikor szembe jön veled egy fiú, akkor gondolj arra, hogy te is jól nézel ki, jól zongorázol. És nincs mit szégyellned magadon.:)
2021. ápr. 19. 08:51
 17/18 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz azokkal akik beszólnak neked, mert azok az emberek, akik beszólnak a másiknak, azokkal van valami probléma nem veled. És ne szégyelld magad mert nincs miért! Esetleg hordj olyan ruhákat vagy kiegészítőket amiben magabiztosabbnak érzed magad. Ha súlyosbodik a helyzet akkor ajánlott a pszichológus.
2021. ápr. 23. 09:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp érdemes pszichológushoz fordulni, nagyon sokat tudnak segíteni még akkor is, ha nincs komoly gondja valakinek. Hogy neked ez mekkora probléma, azt neked kell tudni, de még az igazán komoly problémával nem küzdő embereknek is nagyon sokat segíthet egy jó pszichológus abban, hogy rendezzék a gondolataikat, fókuszáltabban keressék a megoldásokat a problémáinkra, eredményesebben kezeljék a kapcsolataikat.
2022. jan. 2. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!