Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkedik így a férfiak...

Miért viselkedik így a férfiak többsége?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem a férfiak kommunikációs stílusát. Azt a tanácsot kaptam, hogy olvassak a jelekből.

De könyörgöm mi vagyok én? Bennszülött?

Nincs olyan férfi a világon aki konkrétan oda jön és elhív randizni ? Vagy csak annyit hogy szia, szimpatikus vagy, tudnánk beszélni ?

Mindig az ilyen hallgatag, önbizalomhiányos pasikat fogom ki és már unom.

Úgy se utasítanám vissza, szeretek beszélgetni, meg ha nem is lenne szimpatikus számomra akkor se bántanám.

Én úgy gondolom, hogy egy esélyt mindenki megérdemel.

2024. márc. 7. 14:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy te mit gondolsz magadról és hogy a pasi mit gondol rólad, 2 külön dolog. Én meg voltam győződve egy szituációban arról, hogy teljesen egyértelmű vagyok. A másik fél meg abszolút nem így értelmezte. :D
2024. márc. 9. 15:42
 22/22 Tatyó ***** válasza:
100%

20-as jól írja.

Te küldesz neki jeleket? Küldjél egyre egyértelműbbeket, hogy kedveled a társaságát.

2024. ápr. 25. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!