Miért viselkedik így a férfiak többsége?
Egyszerűen nem értem a férfiak kommunikációs stílusát. Azt a tanácsot kaptam, hogy olvassak a jelekből.
De könyörgöm mi vagyok én? Bennszülött?
Nincs olyan férfi a világon aki konkrétan oda jön és elhív randizni ? Vagy csak annyit hogy szia, szimpatikus vagy, tudnánk beszélni ?
Mindig az ilyen hallgatag, önbizalomhiányos pasikat fogom ki és már unom.
Úgy se utasítanám vissza, szeretek beszélgetni, meg ha nem is lenne szimpatikus számomra akkor se bántanám.
Én úgy gondolom, hogy egy esélyt mindenki megérdemel.
Azért mert a világon nincs két egyforma ember!
Meg talán bízni kéne egymásban, és nem rávetíteni a régi kapcsolati sémákat az új kapcsolatra.
Plusz ha nem próbálod meg, honnan tudod, hogy mit fog mondani a lány ? Kiolvasod a fényből vagy hogyan ?
Sajnállak, hogy ebben a korban keresel pasit.
Talán 20 évet késtél, akkor képesek voltunk megvárni a csajt a suli előtt, és randira hívtuk. :)
Ezekből nem lesz normális pasi.
"Én nem vagyok olyan mint a többi lány!"
És ezt ők honnan tudják? :)
Alapvetően amit felvázoltál, inkább a lányokra jellemző: nem mondunk ki semmit direktben, csak célozgatunk rá. Aztán, ha nem veszi a jelzést, akkor természetesen ő a kretén, mert hát ez olyan egyértelmű, hogy csak a hülye nem veszi.
"Nincs olyan férfi a világon aki konkrétan oda jön és elhív randizni ?"
"Mindig az ilyen hallgatag, önbizalomhiányos pasikat fogom ki és már unom."
Nekem kicsit ellentmondásos ez a történet. Hiszen hogy fogsz ki hallgatag önbizalom hiányosokat akik nem arról híresek, hogy odamennek?
"Plusz ha nem próbálod meg, honnan tudod, hogy mit fog mondani a lány ? Kiolvasod a fényből vagy hogyan?"
Nézhetjük fordítva is, ha kell egy pasi, te miért nem próbálod meg? Honnan tudod, mit fog mondani?
Másrészt a kommunikáció minden formája fontos, ha valaki nem ad számomra egyértelmű, érdeklődő jeleket, akkor eszembe sem fog jutni, hogy odamenjek.
Ha egyáltalán vonzónak találom.
"Nézhetjük fordítva is, ha kell egy pasi, te miért nem próbálod meg? Honnan tudod, mit fog mondani?"
Ő egy lány. A lányok pedig inkább általában csak ülnek, panaszkodnak, és várnak, és nem tesznek semmit, ha párkeresésről van szó. Kivéve a golddiggerek. Azok elég aktívak.
Akkor kezdeményezel te.
Tudod férfiakban és nőkben is van minden döntés előtt egy kalkuláció, hogy az adott döntés megéri-e. Valakiben ez tudatos, valakiben nem. Na most az önbizalom hiányos srácoknak megéred az erőfeszítést. Ők örülnének neked az erőfeszítéseikért cserébe is. Úgy fest, hogy akiknek van önbizalmuk, azoknak ezek szerint nem éred meg. Ennyi.
Ha azok, akik maguk tennének bele energiát más tulajdonságuk vagy hiányosságuk miatt nem megfelelők számodra, akkor neked kell energiát beletenni. Fordítva ugyan ez van.
Ha nem kergetnek, de szeretnéd hogy legyen valami akkor neked kell utánuk menni. Mert ebben az esetben te szeretnéd jobban mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!