Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkedik így a férfiak...

Miért viselkedik így a férfiak többsége?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem a férfiak kommunikációs stílusát. Azt a tanácsot kaptam, hogy olvassak a jelekből.

De könyörgöm mi vagyok én? Bennszülött?

Nincs olyan férfi a világon aki konkrétan oda jön és elhív randizni ? Vagy csak annyit hogy szia, szimpatikus vagy, tudnánk beszélni ?

Mindig az ilyen hallgatag, önbizalomhiányos pasikat fogom ki és már unom.

Úgy se utasítanám vissza, szeretek beszélgetni, meg ha nem is lenne szimpatikus számomra akkor se bántanám.

Én úgy gondolom, hogy egy esélyt mindenki megérdemel.

2024. márc. 7. 14:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Azért mert a világon nincs két egyforma ember!

Meg talán bízni kéne egymásban, és nem rávetíteni a régi kapcsolati sémákat az új kapcsolatra.

Plusz ha nem próbálod meg, honnan tudod, hogy mit fog mondani a lány ? Kiolvasod a fényből vagy hogyan ?

2024. márc. 7. 15:47
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Sajnállak, hogy ebben a korban keresel pasit.

Talán 20 évet késtél, akkor képesek voltunk megvárni a csajt a suli előtt, és randira hívtuk. :)

Ezekből nem lesz normális pasi.

2024. márc. 7. 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

"Én nem vagyok olyan mint a többi lány!"

És ezt ők honnan tudják? :)

Alapvetően amit felvázoltál, inkább a lányokra jellemző: nem mondunk ki semmit direktben, csak célozgatunk rá. Aztán, ha nem veszi a jelzést, akkor természetesen ő a kretén, mert hát ez olyan egyértelmű, hogy csak a hülye nem veszi.

2024. márc. 7. 16:25
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Lehet nem jössz be neki, fél az érzelmektől, többször alpári stílusban utasították vissza,nem a lányokat szereti stb
2024. márc. 7. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

"Nincs olyan férfi a világon aki konkrétan oda jön és elhív randizni ?"

"Mindig az ilyen hallgatag, önbizalomhiányos pasikat fogom ki és már unom."

Nekem kicsit ellentmondásos ez a történet. Hiszen hogy fogsz ki hallgatag önbizalom hiányosokat akik nem arról híresek, hogy odamennek?

2024. márc. 7. 17:39
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

"Plusz ha nem próbálod meg, honnan tudod, hogy mit fog mondani a lány ? Kiolvasod a fényből vagy hogyan?"

Nézhetjük fordítva is, ha kell egy pasi, te miért nem próbálod meg? Honnan tudod, mit fog mondani?

Másrészt a kommunikáció minden formája fontos, ha valaki nem ad számomra egyértelmű, érdeklődő jeleket, akkor eszembe sem fog jutni, hogy odamenjek.

Ha egyáltalán vonzónak találom.

2024. márc. 7. 17:41
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

"Nézhetjük fordítva is, ha kell egy pasi, te miért nem próbálod meg? Honnan tudod, mit fog mondani?"

Ő egy lány. A lányok pedig inkább általában csak ülnek, panaszkodnak, és várnak, és nem tesznek semmit, ha párkeresésről van szó. Kivéve a golddiggerek. Azok elég aktívak.

2024. márc. 7. 17:43
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Az én korosztályomba (~25) már bele lett nevelve kb, hogy nem szabad csak úgy odamenni mert akkor ijesztő vagy, és menekülnek előled. Gondolom ez azért van így mert a lányok nem akarják hogy mindenki odamenjen hozzájuk, amit valamilyen szinten meg is értek. De ezzel ellehetetlenítik a normális pasikat is, sőt szinte csak azokat, mert mi vagyunk azok (főleg) akik felfogjuk, hogy ha neked kellemetlen hogy odamegyek, akkor nem hozlak ilyen helyzetbe. Viszont innentől marad az, hogy vagy megismerjük egymást nem randin keresztül mert arra ugye nem lehet elhívni kb senkit, hanem mondjuk baráti beszélgetésen keresztül, vagy egy társaságba keveredünk és úgy beszélgetünk. Vagy majd kezdeményez a lány. Vagy felvállajuk hogy a lányok 80%-a egy idegesítő, ijesztő faszinak fog tartani azért, hogy megtaláljuk azt a keveset akit érdeklünk is.
2024. márc. 7. 18:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kezdeményezel te.

Tudod férfiakban és nőkben is van minden döntés előtt egy kalkuláció, hogy az adott döntés megéri-e. Valakiben ez tudatos, valakiben nem. Na most az önbizalom hiányos srácoknak megéred az erőfeszítést. Ők örülnének neked az erőfeszítéseikért cserébe is. Úgy fest, hogy akiknek van önbizalmuk, azoknak ezek szerint nem éred meg. Ennyi.

Ha azok, akik maguk tennének bele energiát más tulajdonságuk vagy hiányosságuk miatt nem megfelelők számodra, akkor neked kell energiát beletenni. Fordítva ugyan ez van.

Ha nem kergetnek, de szeretnéd hogy legyen valami akkor neked kell utánuk menni. Mert ebben az esetben te szeretnéd jobban mint ő.

2024. márc. 8. 11:35
 20/22 Senior Séf ***** válasza:
77%
Ha MINDEN fiú ilyen, akkor talán a te füstjeleiddel van gond.
2024. márc. 8. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!