Ápoljátok még valamennyire, a húsvéti hagyományokat?
Figyelt kérdés
Tojás festés, sárga túró, stb ételek készítése, a locsolkodás hagyománya.
Akik nem, hogy tellik nálatok a húsvét?
2024. márc. 4. 17:06
11/22 anonim válasza:
6# Hosszú hétvége a semmire? Vannak, akik szeretnek otthon lenni, van hobbijuk, vannak barátaik, stb. Még ha magát az ünnepet nem is tartják, bőven kellenek ezek a hosszú hétvégék. Jó élete lehet, aki inkább menne dolgozni😂
12/22 anonim válasza:
Úgy telik, mint egy hosszú hétvége. Mindig is utáltam a húsvétot.
13/22 anonim válasza:
Én tartom, van pár haver akikkel összeállunk, meglocsoljuk a társaságban a lányokat akik várnak vendéget, végigmegyünk a rokonokon, stb.
14/22 anonim válasza:
Férjem oldalán az unokahúgaim még kicsik (4 lány), nekik van a nagyinál tojáskeresés a kertben + locsolás. Öcsém oldalán már nagyok a lányok, tinik, köszönik nem kérnek semmilyen hagyományból. :D Öcsém még a régi szép idők emlékére meg szokott "locsolni" engem meg anyut, kap érte csokitojást. :) Kajában igen, anyunál és anyósomnál is hagyományos ételek vannak, főtt tojás/sonka/csülök, kalácsot én szoktam sütni, anyu csinál sárgatúrót is, bár nem nagyon szeretjük, csak ő :D
15/22 anonim válasza:
Nem, és főlleg mióta a kormány ennyire erőlteti a vallást, még utálom is.
16/22 anonim válasza:
Nem. Max kiteszek pár díszt az irodámban, de amúgy semmi
17/22 anonim válasza:
A hosszúhétvége nagyon is jó, akkor is ha “a semmire” van.
18/22 anonim válasza:
#17 az 1 napos munkahét is nagyon jó lenne, de a semmire nem adják meg azt sem.
19/22 anonim válasza:
És? Húsvétra meg adnak négy napos hétvégét. 🤷♀️
20/22 anonim válasza:
Van egy kis különbség aközött, hogy “jó lenne az egynapos munkahét”, meg hogy évente pár alkalommal van egy hosszúhétvége, amikor fel lehet töltődni kicsit szabadság pazarolása nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!