Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek miért van...

Az embereknek miért van állandóan pénzhiányuk?

Figyelt kérdés
Mindig azt utálják akinek több van és tehetősebb náluk.Ha szóvá teszed még rosszabb.Mindegy hogy az öledbe hullott vagy megdolgoztál érte,ugyanúgy utálnak csak azért mert tehetősebb vagy náluk.Olyan emberekre gondolok elsősorban akiknek egyébként van hol lakni és megélnek,nem szenved hiányt semmiben,csak a másiknak több jutott és nem bírja feldolgozni.Elsősorban munkahelyeken jellemző de bárhol máshol is igaz.

2024. febr. 28. 09:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%

"A korlátoltságod értetlenséged diadalt aratott a szövegértelmezés felett ."

Szerintem azért egy kicsit a te szövegértésed is hibára futott, mert a kérdező nem a kifejezett gazdagokra gondolt, hanem azt a jelenséget fogalmazta meg, amikor bárkivel szemben kialakul rosszindulat, akinek kicsit jobban megy a sora.

A képmutató lottónyertes, meg a felső körökbe beházasodott ember nyilván nem éppen a legszimpatikusabb elemei a társadalomnak, de direkt ezekre rámenni mazsolázgatás.

2024. febr. 28. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

#7:

Ezzel a fogalmazással te most nagyon arisztokratikus értelmiséginek akartál tűnni, csak nem jött össze. Nem baj, azért jár a keksz.

2024. febr. 28. 12:09
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Mert az átlag színvonal a béka segge alatt van és a többség hiába dolgozik keményen, hasznos munkát végez, mégis csak vegetál a bérből, miközben sok semmittevő kamumelós, barát haver meg milliókat zsebel be. Az igazságtalanság generálja a jogos irigységet. Ha az "átlagember" is jó színvonalon, vígan élhetne, mint a jóléti országokban, akkor a kutyát sem érdekelné, hogy burzsuj vagy.
2024. febr. 28. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

" Ha az "átlagember" is jó színvonalon, vígan élhetne, mint a jóléti országokban"

Te még mindig elhiszed ezt a mítoszt?

Nyugaton az átlag egyszerű melós ugyan úgy rossz színvonalon él.

https://www.youtube.com/watch?v=QhFIR9cQBGY&t=

https://www.youtube.com/watch?v=a15r0L06SQ4

https://www.youtube.com/watch?v=K5s18hWMhck

https://www.youtube.com/watch?v=B_UZyT0nShI

2024. febr. 28. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pénzhiányom van, de ez nem tudom, hogy függ össze az utálattal, én senkit nem utálok, akinek több van, inkább próbálok inspirálódni, hogy ők ezt hogy érték el. Ha valakinek csak az ölébe hullott, azt sem utálom, csak tőle nyilván tanulni sem tudok sokat, szóval vele egyszerűen nem foglalkozom. De nekem is van pár dolog, ami az ölembe hullott, gazdag szülők, kaptam lakást, ennyi, ennél jobban nem támogatnak anyagilag, persze ha megszorulok nagyon, akkor segítenek, de nem fizetnek nekem semmi mindennapi szart ami épp eszembe jut.

Attól még, mert van tető a fejem felett meg kaja a hűtőben, szeretnék ennél több dolgot is azért. :D Azokhoz meg pénz kell. De pénz van bőven elég a világon, nem irigylem a mástól, mert jutna nekem is belőle, csak még meg kell találni a módját.

2024. febr. 28. 13:04
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Mert akinek van, az még többet akar. Ill. ő akar lenni az, akinek a legtöbbje van. A "falkavezér".
2024. febr. 28. 13:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden nagyon drága, és kevés a fizetés.
2024. febr. 28. 16:52
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Megint az van, ami a szokásos, kisarkító kérdések esetében lenni szokott: Az okés, hogy túl sokan vannak, akik leszólják a másik csoportot (esetünkben a módosabbakat), de vegyük észre, hogy az ő hangjuk az hallatszik rendesen, ők vetemednek arra, hogy idegből leírják mindenhova, ami nagyon nyomja a lelküket, és még aki oltogathatná őket, hogy értelmetlen dolgokkal fáradoznak, az is pontosan tudja, hogy ő is hiába fáradna a kőagyú felvilágosításával. Vélhetően sokkal többen vannak azok, akik sose voltak a pampogó oldalon semmivel kapcsolatban, mert legfeljebb megteszik szomorú észrevételeiket, felteszik nehezen megválaszolható kérdéseiket, hogy csak úgy ott lengjen mind a levegőben, aztán mennek dolgukra.
2024. febr. 28. 17:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem tudják, mi a fontos az életükben, nem értékelik azt, ami megvan nekik, szeretnek harácsolni, valamint sokaknak Dariusz kincse is kevés lenne.
2024. febr. 28. 19:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdéskör ez, mert nyilván alap szinten viszonylag kevés pénzből is meg lehet élni. De amint elkezd nyújtózkodni az ember, nagyon hamar eléri a takaró szélét.
2024. febr. 28. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!