Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismerősötök, aki a...

Van olyan ismerősötök, aki a Messenger levelezésben állandóan rengeteg szmájlit használ, de közben a helyesírása gyatra ? Tehát irritáló az írásképe ?

Figyelt kérdés

2023. nov. 20. 14:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul teljesen oda nem illő szmájlikat, egy teljesen semleges üzenet után ezer könnyezve nevetős fejet, például hogy leírja , hogy még ma nem kajàlt semmit , rak egy csomó vihogós jelet, jó éjt üzenet után is, olyan idegesítő.
2023. nov. 20. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Nekem van, de ebből mit akarsz kihozni? Mi a kérdés? Amúgy mindenkinek - na jó, sokaknak - van innen-onnan, iskolákból, munkahelyekről, az életből olyan ismerőse, aki nem agyoniskolázott, és ebből adódóan hülyén kommunikál írásban.

Írásképnek ezt nem nevezném, mert a kézírásnak van írásképe, ez pedig gépelt csevegési forma.

2023. nov. 20. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem feltétlenül iskolázottság függő. Van aki ezzel akar "fiatalos lenni", holott sok esetben fogalma sincs, hogy mi micsoda.

Bár én a "Sya"-tól hamarabb kaparom a falat.

2023. nov. 20. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs, mert aki képtelen helyesen írni, az számomra nem pálya. Irritál, és nem azért, mert nyelvtannáci volnék, hanem piszok zavaró, és tiszteljen már meg annyival, hogy helyesen ír.
2023. nov. 20. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak igy felyezi ki a kedvességét, te meg lebeszéled itt őt a Gyikon. Ez nem szép dolog töled.

Ha ennyire iritál akkor mért nem kérdezzed meg töle hogy mijnek irja a sok smálylit?

2023. nov. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!