Sokan vagytok, akiknek az "élete értelme", hogy idejár lepontozni?
Bátran írjatok le bármit, éljetek az oldal névtelensége adta lehetőséggel.
A kérdésemet az ihlette, hogy szürrealitásba menő az, hogy totál jó és releváns válaszokat látok kipirosítva. (Azaz jól lepontozva) De olyanok, amik totál frankók, igazak, hasznos válaszok. Ennek a miértjére keresem a választ. A vérbeli lepontozásfetisiszták nyugodtan nyilatkozzanak. Tényleg érdekel.
"ma már 1 számítógépről csak egyetlen egyszer lehet 1 választ értékelni"
Ez nem igaz, hiszen van VPN meg van több böngésző. Én többször belefutottam, hogy a kérdező és a válaszolók is egy és ugyanazon személy voltak. Ha valaki írt egy választ mindig ugyanaz a 3-4 profil ugrott rá és pontozta le, szólta le.
"Csak mi ugye erről nem tudunk, nem lehet bizonyítani."
Érdemes néha a toplistákat megnézni kategóriánként.
Emberek toplista 2. helyezett Media1 felhasználó:
4520 pontja van, ebből 4250 pont az értékelésből. Gyakorlatilag abból szerez pontot, hogy csak értékel másokat.
gyerekek, felnottek. Nezzetek meg a top listat (pontok globalisan) az ertekelesnel. Nem veletlen hogy dd vagy mi van a nevuk utan? "dd"
Tessek: https://www.gyakorikerdesek.hu/regi-toplista
Azt ne mondjatok veletlen. De a VPN-en is van mas megoldas, ezer fele. ezert jatekokban is nehez kibannolni barkit max ha a szemelyisege felismerheto.
Nem a lepontozóművészek egyike vagyok, de van ötletem a dolog miértjére.
Egyrészt van, akinek szabályosan örömet ad, ha lehúzhat mindenkit, mert "csakazértis", vagy épp ő maga akar előrébb kerülni a toplistán, azáltal, hogy lehúzza a másikat. Vagy, nem ért egyet a másikkal, de nem akarja/tudja ezt megfogalmazni válaszként, így ez az egyszerűbb módja a nemtetszés kifejezésének.
Az a jelenség pedig kifejezetten szomorú, amikor az igazán hasznos, értelmes kommentek a pirosak, a troll, bunkó és egyéb hasonlóakkal szemben. Bár ez meg a színvonalról mond el egy-két dolgot.
Bosszúlepontozás is gyakori, amikor valakit, válaszának tartalmától függetlenül, lehúznak, onnantól meg ő maga megy végig pirossal mindenkin.
Lepontozósakból az utóbbi időben lett, szerintem, több. Már alig vannak olyan kérdések, ahol nem kontárkodtak volna bele a dologba, 100%-os válaszok is egyre ritkábbak. A tagok is fogynak, szóval nem túl jó az irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!