Sokan vagytok, akiknek az "élete értelme", hogy idejár lepontozni?
Bátran írjatok le bármit, éljetek az oldal névtelensége adta lehetőséggel.
A kérdésemet az ihlette, hogy szürrealitásba menő az, hogy totál jó és releváns válaszokat látok kipirosítva. (Azaz jól lepontozva) De olyanok, amik totál frankók, igazak, hasznos válaszok. Ennek a miértjére keresem a választ. A vérbeli lepontozásfetisiszták nyugodtan nyilatkozzanak. Tényleg érdekel.
Ha nincs meg vkinek a megfelelo intelligenciaszintja a valasz megettesehez vagy kissebbsegk erzeseket okoz benne,akkor lepontozza altalaban.
Meg irt feljebb lehet jutni,ha ugyanugy pontozol,ahogy a tobbiek. Tobbet er idovel a szavazatod eszrevetelem szerint.
Valószínű olyanok lehetnek, akiknek több profiljuk lehet és a saját statisztikájuk növelés miatt maximalizálják a saját válaszukat. Csak mi ugye erről nem tudunk, nem lehet bizonyítani.
Másokat lehúzni meg pont fordítva, jól le rontani a statisztikájukat.
Én is látom, mikor néhányan poénkodnak egy kérdésen és úgyis 100% ban van, ha meg én írok hozzá valami poént vagy 0 vagy tiltják is.
Én felpontozni sosem szoktam, lepontozni csakis a rossz válaszokat.
Illetve vannak kategóriák, ahol 2 fél van, és zömében azok vannak, akiket rühellek. Na nekik megy ezerrel a pirike. :)
#4:
Több profillal már nem sokra mennek, ugyanis megváltoztak egy ideje a biztonsági szabályok, ma már 1 számítógépről csak egyetlen egyszer lehet 1 választ értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!