Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nagyon beteg és idős...

Egy nagyon beteg és idős ember úgy gondolja még van értelme az ő életének, az ő útja még nem ért véget- egy fiatal, és testileg makkegészséges meg úgy gondolja az ő életének a világon semmi értelme-ez miért van?

Figyelt kérdés
Ki látja reálisan? Nem a fiatal? Dolgozunk dolgozunk dolgozunk, filléreskedünk lemondunk lemondunk hogy maaaaajdd egyszer jobb lesz-majd megdöglünk. És sose lett jobb. Hát értelme tényleg semmi.
2023. nov. 30. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
A fiatalnak még nincs családja.
2023. nov. 30. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
36%

34 vagyok. Nincs feleségem, nincs gyerekem, még egy nyamvadt kutyám sincs.

Akinek meg van, az nem tudja megbecsülni. Csalja a feleségét/férjét, utálja a gyerekeit. Az élet csak azért van, h mindenki azt kapja, amire rohadtul nem vágyik. Akinek család kéne, az magányos, akinek van családja, az meg utálja az egészet.

2023. nov. 30. 20:05
 3/11 A kérdező kommentje:

"az meg utálja az egészet."

Én ezt se mondtam.. én semmi ilyet nem mondtam. Én az ÉRTELMÉT kérdeztem. lehet szeretni meg utálni a családot de ettől se így se úgy nem lesz értelme.

szeretve is utálva is értelmetlen az egész.

2023. nov. 30. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem azért van, h értelme legyen. Az élet csak úgy van, véletlenek sorozataként létrejött és ennyi. Értelmet csak az ember akar adni neki.
2023. nov. 30. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Fiatalon vagyok beteg. Már nem látom értelmét élni, de a családomnak fájna, ha meghalnék.
2023. nov. 30. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Annyi az értelme, amennyit adsz neki. Ha te semmit, akkor semmi. Ha te egy "szaréletű senki"nek gondolod magad, az is vagy. Ha máshogy állnál magadhoz, hidd el, megváltozna ez az érzés, és találnál módot rá, hogy tartalmasan töltsd el ezt az életet.
2023. nov. 30. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Na ez a tipikus Gyk-s egyik típusa:

Feltesz egy kérdést,minden válaszolót kioktat,hülyének néz és szép lassan a vakolat veri le a kőművest.

Vannak kitartó,életerős,optimista emberek és vannak nyamvadt,mindentől összecsukló akaratgyenge pöcsök.Nem lehet minden ember egyforma.

2023. nov. 30. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Most ennél a kérdésnél csak és kizárólag panaszkodni szabad? Mert akkor inkább nem írok semmit.
2023. nov. 30. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kortól függ, ki hogy gondolja ezt. Mindenkinek a szubjektív megélése a saját igazsága.
2023. nov. 30. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:
77%

Az ongilkosság agyi biokemia.

Igazabol mindenkinek meg lehetne zavarni az agyát..

2023. nov. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!