Egy nagyon beteg és idős ember úgy gondolja még van értelme az ő életének, az ő útja még nem ért véget- egy fiatal, és testileg makkegészséges meg úgy gondolja az ő életének a világon semmi értelme-ez miért van?
34 vagyok. Nincs feleségem, nincs gyerekem, még egy nyamvadt kutyám sincs.
Akinek meg van, az nem tudja megbecsülni. Csalja a feleségét/férjét, utálja a gyerekeit. Az élet csak azért van, h mindenki azt kapja, amire rohadtul nem vágyik. Akinek család kéne, az magányos, akinek van családja, az meg utálja az egészet.
"az meg utálja az egészet."
Én ezt se mondtam.. én semmi ilyet nem mondtam. Én az ÉRTELMÉT kérdeztem. lehet szeretni meg utálni a családot de ettől se így se úgy nem lesz értelme.
szeretve is utálva is értelmetlen az egész.
Na ez a tipikus Gyk-s egyik típusa:
Feltesz egy kérdést,minden válaszolót kioktat,hülyének néz és szép lassan a vakolat veri le a kőművest.
Vannak kitartó,életerős,optimista emberek és vannak nyamvadt,mindentől összecsukló akaratgyenge pöcsök.Nem lehet minden ember egyforma.
Az ongilkosság agyi biokemia.
Igazabol mindenkinek meg lehetne zavarni az agyát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!