Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha sokkalta...

Mit csináljak, ha sokkalta fiatalabbnak nézek ki a koromnál?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,mégis kb 16nak nézek ki és hiába sminkelem magam nem javít a helyzeten. Ennyire rossz a genetikám. Ma a páromnak voltam bent dohányboltba és az eladó csaj nagyon nézett, mikor meg elkérte a személyimet tátott szájjal nézett rám. Csak annyit mondtam már megszoktam. Nagyon rosszul esik ez :/
2024. febr. 27. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
10# Más meg örülne, hogy ilyen fiatalosnak nézik a kora ellenére.
2024. febr. 27. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#7: „Növessz szakállt...”

Azt írta a kérdező hogy sminkeli magát. Szerintem a kéthetes borosta egy nőhöz nem annyira passzol...

2024. febr. 27. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Légy boldog
2024. febr. 28. 02:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Foglalkozz az egyéb tulajdonságaiddal. Rengeteg minden másból is állsz te, figyelj ezekre! Ez nem egy túl nagy probléma, most még talán valóban zavar, de később ez mindig inkább csak egy irigylésre méltó tulajdonságod lesz. Viszont nem túl lényeges. Ki vagy te, mit szeretnél az élettől, életben, mi érdekel a világból? Ezek fontosabb kérdések.
2024. febr. 28. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!