Ok a sértődésre ha valaki így reagál a beszélgetésekben hogy 👍?
Mekkora gáz már ez az #5 és #9
Igazi incel.
10-es bocs, de te teljesen idióta vagy? Én vagyok aki az utolsó senkinek is visszaír emberként, meg aki kicsit is fontos meghallgatom és tanácsot adok neki. Sose használtam ilyen emojit, te meg belém látod egyből. Azt írtam le hogy aki magában csak ettől! kattanna be, az instabilabb lelki állapotban van. Onnan tudom mert képzeld kaptam már én is ilyet, és volt amikor eléggé felhúzott vagy kiégetett. De volt amikor meg semmi rossz hatása nem volt, mert kiegyensúlyozottba voltam, és tudtam hogy nem ellenem szól, csupán ennyire tartja az adott illető az embereket meg a messengeren írogatást.
Frusztrál a kérdés, ja :) Nem válaszolni jöttem nyilván. Ellenben pont te vagy aki itt másokba belelát mindent egy komment alapján, amit erősen ki is forgat.
Ja és csinálom. Komolyan ezen az oldalon túlsúlyba kerültek már a lelki sérültek? Attól hogy veled kicsesztek, nem kéne random kommentelők egyébként teljesen normális kommentjeibe belelátni a saját nyomorodat, meg ilyen fellengzős stílusban "megfejteni" ki ő mi ő, meg lepontozgatni.
De mit is beszélek egy ilyennek... Mondanám tanulj meg szöveget értelmezni, de gyanítom még neked állna feljebb hiszen látszok jobban tudod ki vagyok mi vagyok és mit írtam, hát grat.
13! Azzal hogy tagadod, egyértelműen bebizonyítottad hogy igazam van. Pláne ezzel az utólagos mosdatással és hogy felháborodott hangvételben instabilozol és lelkisérültezel mindenkit.
Ennyire bánt hogy téged kezdtek el itt oltani, nem engem? :D Biztos mindenki lelkisérült, aki nem ért veled egyet mi? :D Javaslom nyeld le az egódat, és ha hülyeségeket beszélsz, vállald a kritikát is! A világ nem úgy működik, hogy te semmiért nem vagy hibás, mert mindenkivel csak úgy viselkedsz, amit kiváltottak belőled. Miért hiszi mindenki kincsnek az egót, te jó ég...
Elmondom utoljára te ostoba, aztán lezárom a veled való vitát mert teljesen parttalan. Mivel bizonyítottam? Te vagy itt az erőszakos képzelődő helyi hülye, aki egy kommentet félreért, lepontoz, majd belelátja az ellenkezőjét. Értelmezd már mit írtam oda. Ha pedig trollkodsz akkor azért nem érdekel, keress mást aki fárasztasz. De ez hogy te belém akarod magyarázni ami nem vagyok, meg azt a fajta viselkedést amit sose csináltam pl ennek a hülye emojinak a pakolását, na az szánalmas. De az én egóm ja, nem a te kamu mindentudásod.
Na húzd le magad a wc-n, szevasz!
#17 Most miért vagy ideges? ;) Betaláltam az igazsággal? :)
Ha meg idegesít, hogy ki van mondva, miért csinálod ezt? Nem gondolod, hogy ha már ideges leszel attól, hogy ki van mondva amit csinálsz, akkor azzal valami baj van? :D
Az ilyen trollok is jók valamire. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!