Mennyire ciki ha valaki tömegközlekedéssel jár napi szinten?
Figyelt kérdés
febr. 26. 16:27
31/36 anonim válasza:
Semennyire. Mi is tömegközlekedünk, se nekem se a férjemnek nincs jogsink sem. Nekem volt egy autóm amit örököltem, de már sok éve eladtam mert csak porosodott itthon a garázsban.
32/36 anonim válasza:
Semennyire, az szerintem sokkal gázabb, hogy átlagember módjára benyomod magad a kocsiba és elhízol. Mindig az a menő, amit kevesen csinálnak. Mivel sokan vezetnek, így az nem menő.
33/36 anonim válasza:
Miért volna ciki??
20eve vezetek.kb a 38.kocsim
Egy erdei farmom van ahová kocsihoz vagyok kötve na meg a meló miatt is.
De pl ha Pesten laknek
Biztos H nem lenne kocsim. Utálok vezetni már
34/36 anonim válasza:
Néha menj gyalog, vagy bringával. Nekem nincs kocsim, vezetni se tudok. 50f nem ciki
35/36 anonim válasza:
Szerintem se ciki. Ha a főnök viszont azt akarja, hogy egy fontos tárgyalásra ne tömegközlekedéssel érkezz, akkor néha érkezz taxival.
Sajnos sok cégnél nagy a sznobizmus. Én is tömegközlekeddésel járok és nem szégyellem, de lehet, hogy a cégednél ez elvárás. Akkor valamennyire érdemes alkalmazkodni, hogy ne rúgjanak ki.
36/36 anonim válasza:
#35 És természetesen akkor fizessék is meg, ne csak az igényeket támasszák, kompenzáció nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!