Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire ciki ha valaki...

Mennyire ciki ha valaki tömegközlekedéssel jár napi szinten?

Figyelt kérdés

febr. 26. 16:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. :)

Én meg biciklizem pl.

febr. 26. 17:47
 12/36 A kérdező kommentje:

Nálunk a munkahelyen csak én járok busszal. Olyan az ügyfélkörünk is, hogy nem szegény emberek járnak hozzánk. Van, hogy megkapom a főnökömtől is, hogy na látod ha vezetnél mennyivel könnyebb lenne ez meg az.

Nekem van jogsim régóta, de utálok vezetni. A munkahelyen beirattak egy oktatóhoz, hogy gyakoroljak de mindig ordibált velem, így még jobban elment a kedvem.

Egyébként busszal 15 perc a munkahelyem, úgyhogy felesleges is lenne fenntartanom egy kocsit jelenleg.

Csak sokszor olyan rossz érzés van bennem. Mintha alsóbbrendű lennék másokhoz képest.

Lehet ez hülyeség, de sajnos így érzem.

febr. 26. 17:50
 13/36 anonim ***** válasza:
97%
Semennyire nem ciki, és semennyire nem kényelmes.
febr. 26. 17:50
 14/36 anonim ***** válasza:
10%

"Csak sokszor olyan rossz érzés van bennem. Mintha alsóbbrendű lennék másokhoz képest."

Dehát ha egyszer így van...? Más kiszáll a klímás autóból az épület parkolójában és lifttel felmegy az irodába, Te meg az összehugyozott üléseken a büdös kéregető csövesek közt utazol, amikor épp nem várod a buszt 40 fokban vagy épp szakadó esőben. Szerinted ez ugyanaz a színvonal...?

febr. 26. 17:53
 15/36 anonim ***** válasza:
92%
Más megdöglik balesetben, te nem fogsz, max este a hírekben olvasod majd ezeket a h*lyéket.
febr. 26. 18:04
 16/36 A kérdező kommentje:
#14: Szerencsére nem lepukkant helyen élek, ahol csövesek utaznának. Teljesen normális, kultúrált emberek járnak ezen a vonalon.
febr. 26. 18:07
 17/36 anonim ***** válasza:
90%
Tokióban éltem 2 évig, jól szituált üzletemberek metróval jártak a munkahelyre. Jobb, mint araszolni kocsival a dugóban.
febr. 26. 18:18
 18/36 anonim ***** válasza:
95%
Ja, én is normális vonalakon utazom. Nem mindenki a gettóban lakik vagy oda jár dolgozni.
febr. 26. 18:38
 19/36 anonim ***** válasza:
43%
Nyugi, úgyis ez vár mindenkire, autóra alig lesz itt valakinek pénze. Az olcsó benzinesek pár éven belül eltűnnek a kínálatból, a használt járgányokat meg agyon fogja adóztatni az EU. Elektromos autókra ne nagyon számítsatok mint alternatívára.
febr. 26. 19:02
 20/36 anonim ***** válasza:
94%
Van autóm, de még csak nem is magamnál tartom. Anyáméknál beparkoltam a garázsba, aztán csak akkor használom ha nyaralni megyek. Amúgy meg ők használják helyettem hogy azért járatva legyen a motor. Egyszerűen nem éri meg nekem kocsival járni, bent lakok a belvárosban és minden nap fél órát kéne köröznöm hogy parkolót találjak, és nem is szívesen hagynám ott az utcán mert tudom mennyi "jóindulatú" ember van. Úgyhogy ciki vagy nem ciki, metróval járok.
febr. 26. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!