Mennyire ciki ha valaki tömegközlekedéssel jár napi szinten?
Semennyire. :)
Én meg biciklizem pl.
Nálunk a munkahelyen csak én járok busszal. Olyan az ügyfélkörünk is, hogy nem szegény emberek járnak hozzánk. Van, hogy megkapom a főnökömtől is, hogy na látod ha vezetnél mennyivel könnyebb lenne ez meg az.
Nekem van jogsim régóta, de utálok vezetni. A munkahelyen beirattak egy oktatóhoz, hogy gyakoroljak de mindig ordibált velem, így még jobban elment a kedvem.
Egyébként busszal 15 perc a munkahelyem, úgyhogy felesleges is lenne fenntartanom egy kocsit jelenleg.
Csak sokszor olyan rossz érzés van bennem. Mintha alsóbbrendű lennék másokhoz képest.
Lehet ez hülyeség, de sajnos így érzem.
"Csak sokszor olyan rossz érzés van bennem. Mintha alsóbbrendű lennék másokhoz képest."
Dehát ha egyszer így van...? Más kiszáll a klímás autóból az épület parkolójában és lifttel felmegy az irodába, Te meg az összehugyozott üléseken a büdös kéregető csövesek közt utazol, amikor épp nem várod a buszt 40 fokban vagy épp szakadó esőben. Szerinted ez ugyanaz a színvonal...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!