Önfejlesztő, önismereti kurzusoknak, coachoknak ez a módszere mire jó, hogy fogj egy papírt és írj 5-10-20 pontos listát magadról erről, arról?
Amúgy lehet, hogy nem is szidta le, csak a kérdező értelmezte szidásnak. Persze, hogy feladatokat ad, ezzel segít. A munkát neked kell elvégezni, ő csak irányt mutat.
10 jótulajdonsága mindenkinek van. Tessék nekikezdeni. Pl rendet tart maga körül, megbízható, udvarias, barátságos, szorgalmas, rendszeresen látogatja a nagymamáját, jól tud síelni, be tudja osztani az idejét ...
Mit akarsz elérni? Mi a célod? Miért jelentkeztél be a coach-hoz? Nem hinném, hogy a tutujgatós hozzáállás lenne jó. A legtöbbet szeretné ő is kihozni belőled, de ehhez neked is akarni kell.
Ha készítesz egy olyan listát, amit mondott, akkor rá tudsz látni arra, hogy milyen értékek vannak benned, amire építkezhetsz.
Nyugi, végezd a feladatokat!
Mint írtam "Pont azért mentem coachoz és fizetek hogy segítsen ebben, vezessen rá "
Ha segítség nélkül is menne akkor vettem volna egy könyvet és írkálnám a listákat magamtól. És ez nem azt jelenti, hogy nem akarok dolgozni magamon, de kell(ene) a segítsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!