Hogyan legyek vonzó?
Nos,világ életemben gondjaim voltak az emberekkel, általánosba,kozepsuliba b*sztattak,kikozositettek,egy lanynak se kellek,konkretan sz*rba se neznek,mashoz odamennek,de hozzam nem.
Annyi a lenyeg,hogy fejleszteni akarom a kisugarzasomat,meg az onbizalmat,mivel szerintem ez jatszik kozre,de foleg a kisugarzas,ezt hogy erjem el? Edzek par eve,azzal nincsen gond,ezen kivul mit tegyek? Mit tegyek,hogy javítsak a kisugarzasomon es vonzo legyek?
20/f
Nincsen,marmint tobb lett,mint ,amikor elkezdtem,de nem sok.
Szerintem en alapbol ilyen jellem vagyok,mas dolgokkal kene foglalkoznom,erre a "csajozasdi" dologra szerintem szuletni kell.
Meg egy idore biztos,hogy kiszakadok ebbol a temabol,mar rengetgszer lekoptattak es nincsen kedvem tobb ahhoz hasonlo sz*rsaghoz. Addig ugy vagyok vele,hogy epitem,fejlesztem sajat magam,csak azt nem tudom,hogy kell,illetve hogy lehet egy olyan kisugarzast elerni,amely vonzonak szamitson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!