Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kaptál már beszólogatást itt...

Kaptál már beszólogatást itt az oldalon? mivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
ha kérdést tettél fel,volt olyan,hogy válaszok helyett sértegetett vagy belekötött valaki? több ilyen is volt? milyen témákkal,helyzetekkel kapcsolatban bántottak?
2024. febr. 21. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, politikai kategóriában.

de azóta nem foglalkozok vele, mert úgyis van olyan aki mást mond.

2024. febr. 21. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kaptam. Általában kérdésre válaszoltam és úgy történt a dolog. De nem hagyott bennem az ilyen mély nyomott.
2024. febr. 21. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy válaszom teljesen odaillő volt, sőt, a többi válaszhoz képest az egyetlen használható. Persze lepontoztak, majd belémkötött az egyik hozzászóló, aki konkrétan életveszélyes tanácsot adott a kérdezőnek, hogy én fogyatékos vagyok-e, hogy más tanácsot adtam mint ő. Birkacsorda.
2024. febr. 21. 10:47
 4/10 Metionin ***** válasza:
62%
Néha megtalál pár valláskárosult, egy időben valaki többször rám írt, hogy anorexiás vagyok, egy másik meg hogy férfi vagyok. Ezeket tiltottam.
2024. febr. 21. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha nem csatlakozol a fősodorhoz már élből hüye vagy
2024. febr. 21. 11:32
 6/10 A kérdező kommentje:
ha emlèkeztek,fel tudjátok idézni,tudtok példákat is írni amivel bántottak,beszólogattak?
2024. febr. 21. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt látom, hogy minden napra jut legalább egyvalaki aki beleköt a válaszomba.

Van amikor igaza van mert valójában rosszul tudtam valamit, esetleg hiányosan adtam át az információt. Nem az a baj, hogy erre felhívják a figyelmemet, hanem az ahogy teszik. Általában vagy úgy mintha a világ hülyéje lennék akit ki kell oktatni, vagy mintha valami gyerek akit meg lehet dorgálni lekezelően.

De legtöbbször nincsen igazuk, vagy nem is értették mit írtam csak okádják magukból a szavakat.

2024. febr. 21. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Legszebb az volt amikor a kérdezőnek volt 2-3 kamu profilja és mindig sorban írtak egymás után engem pocskondiázva, meg a válaszaimat töröltetve.
2024. febr. 21. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Volt pár sajnos.

-Egyszer valamilyen úszással kapcsolatos kérdés volt, ahol kifejtettem, hogy bár imádom, nekem csakis füldugóval jöhet szóba, mert olyan szinten nem bírja már a klórt. Erre jött valaki, aki belém kötött. Konkrétumokra nem emlékszem, de arra igen, hogy csak pislogtam és annyit tudtam válaszolni, hogy "lécci, olvasd el újra az egész válaszom.". Mert nemes egyszerűséggel olyanért hordott le, amit leírtam a válasz 2. felében, ő meg ugyanazt vágta hozzám. De rendes volt, elnézést kért, és bevallotta, hogy nem olvasta végig azt a pár sort, csak nem értett egyet az elsővel, és rögtön, az alapján írta a sajátját.

-Kérdést írtam ki pár tünetemről, mivel a háziorvosom csak napokkal később tudott fogadni, pedig nagyon rosszul voltam, így kínomban itt kérdeztem erről. Az egyik válaszoló meg azt írta, "remélem agyrák :)". Elég rosszul esett, és akkor (valamiért) pont nem hiányzott.

-Többször volt, hogy leírtam a véleményem, kérdező által kért tanácsom, amivel nem mindenki értett egyet. Erre pedig csakis egyféleképpen tudtak reagálni a legtöbben: privátban szépen elhordtak mindennek. Van egy bizonyos tag, aki olyan mocskos dolgokat volt képes írni, hogy csak pislogni tudtam ott is..

-Volt egy kérdés, pár éve, ahol a kérdező olyanokat írt, hogy szär világban élünk, mert látta, hogy valaki elesett biciklivel, senki nem segített neki, akkor valakinek lerobbant a kocsija, de hogy mindenki elhajtott mellette, meg pár hasonlót írt még. Én lehettem a 3. kommentelő talán, és rákérdeztem (de nem bunkón), hogy amúgy ő megállt-e nekik segíteni? Utánam páran ezt megtették szintén, mire a kérdezőben bekattant valami, és minden válasz közül engem emelt ki. Olyanokat mondott, hogy mentális gondjaim vannak, üldözési mániám, hogy képes vagyok itt 10+ választ írni, kezeltessem magam, meg hasonlók. Pszichiátriai eset vagyok, rám küldi a rendőröket, hogy vigyenek orvoshoz (?) amiért ilyen szinten rászálltam, és zaklatom (!).

Pedig valóságban az történt, hogy jött még ilyen 4-5 másik tag, más-más pipaszámmal és írásképpel, fogalmazással, akik ugyanazon a véleményen voltak, mint én. De a kérdező szerint, ha mindenki ellentétes véleménnyel van hozzá képest, akkor az csakis azt jelenti, hogy egy valaki "támadja őt be" x fiókról.

Ezektől eltekintve voltak még "lájtosabbak", amik általában ok nélkül történtek. Volt jogos is, mert pongyolán, félreérthetően fogalmaztam, vagy valamit nem tudtam teljesen tökéletesen, de az akkor megengedett stílus, felém, nem volt kiérdemelt. Szerintem legalábbis.

Volt egy másik eset is, ahol velem bunkóztak, jogtalanul, arról pár napja írtam, de azt m0dis figyelmeztetés kertében törölték, szóval abba most nem mennék bele megint.

2024. febr. 23. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Sokszor.

Főleg a zokogó incel testvériség szokott kóstolgatni a felnőtt párkapcsolatok kategóriában azért, mert úgy tartom, hogy olyan nincs, hogy valaki csak azért nem talál szexpartnert vagy párkapcsolatot, mert genetikailag ronda, amúgy tökéletes, és a nők felszínesek, vagy hogy ki merem jelenteni, hogy nem minden nő golddigger.

Na, az ilyenek szoktak begorombulni és mindennek is elmondani. Voltam már hipergám széttrancsírozott p...ájú szutyok, voltam már válogatós vénség, voltam már a legfelszínesebb nő a világon (azért, mert budapestiekkel akarok ismerkedni és olyannal nem, aki birkának nevez azért, mert beadattam magamnak a covid elleni oltást), voltam már demagóg kamus femináci. Mondta már vki nekem azért, hogy reméli, megb... egy hadseregnyi kankós f...ú kancigány azért, mert foglalt nőként nem vagyok hajlandó elvenni az ő szüzességét, és miattam marad incel.

Vádoltak már meg azzal, hogy hazug vagyok azért, mert megírtam, hogy voltam együtt olyan férfival tartósan, aki jóval kevesebbet keresett nálam. És akkor is elkezdték, hogy akkor biztos azért, mert bunkó, vagy mert én ronda vagyok, ő meg adonisz, mert máshogy ilyen nem létezik.

Voltam már b...atlan 50+ éves nyanya, amiért megírtam egy tinicsajnak, hogy ne az alapján válasszon fogamzásgátlót, hogy melyiktől nől(!) a melle, hanem azt vegye meg, amit a nőgyógyásza felír neki a saját szükségleteihez. Hasonló kommenteket kaptam azért, mert használok olyan szavakat, mint hogy "szabados" meg "etikus", mert ilyen fellengzős szavakat csak öreg, b...atlan nők használnak.

Voltam már irigy öreg k...a, amiért megírtam, hogy sztem nem normális, hogy 50éves meglett emberek 14 éves lányokat hajkurásznak és velük akarnak dugni, akkor sem, ha technikailag legális.

2024. febr. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!