Hogyan képzeltétek el a mostani életeteket 10 évvel ezelőtt?
Elképzelés, 14 éves fejjel:
addigra lesz egy olyan biztos párkapcsolatom, hogy vagy már a lánykérés is megvolt, vagy közel vagyunk hozzá. Kiváló szociális életem van; barátnőimmel rendszeresek a közös programok, ahogy a barátommal is. Van egy stabil, remekül fizető állásom, amit amúgy szeretek is, kicsit kihívás is, és van benne fejlődési lehetőség.
Ami történt/történik:
5 éves gimit végeztem, illetve évvesztes is vagyok, és pár hónap múlva végzek csak alapszakon (nem volt csúszás, vagy bukás), közben meg totális pályakezdő vagyok, ha eltekintünk a 2 félévnyi gyakorlattól, 1 nyári munkától, és 2 félévnyi munkától egyetemen (bár az ösztöndíj keretében történt).
Barátom nemhogy most nincs, hanem sosem volt még. Barátnőim, barátaim pedig kikoptak az utóbbi 2-3 évben.
Egyedül az vígasztal, hogy egyetemen messze túlteljesítettem eddig magam, az említett ösztöndíjjal is személyesen engem kerestek meg, ami miatt nagyon sokat fejlődtem minden téren, és legalább azokkal szépen fel tudom húzni a CV-m. De ennyi, a sulin kívül nincs életem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!