Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan képzeltétek el a...

Hogyan képzeltétek el a mostani életeteket 10 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

2024. febr. 19. 20:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20. Biztos homokszem került a ChatGPT-be!
2024. febr. 20. 19:03
 22/26 anonim ***** válasza:
59%

Elképzelés, 14 éves fejjel:

addigra lesz egy olyan biztos párkapcsolatom, hogy vagy már a lánykérés is megvolt, vagy közel vagyunk hozzá. Kiváló szociális életem van; barátnőimmel rendszeresek a közös programok, ahogy a barátommal is. Van egy stabil, remekül fizető állásom, amit amúgy szeretek is, kicsit kihívás is, és van benne fejlődési lehetőség.

Ami történt/történik:

5 éves gimit végeztem, illetve évvesztes is vagyok, és pár hónap múlva végzek csak alapszakon (nem volt csúszás, vagy bukás), közben meg totális pályakezdő vagyok, ha eltekintünk a 2 félévnyi gyakorlattól, 1 nyári munkától, és 2 félévnyi munkától egyetemen (bár az ösztöndíj keretében történt).

Barátom nemhogy most nincs, hanem sosem volt még. Barátnőim, barátaim pedig kikoptak az utóbbi 2-3 évben.

Egyedül az vígasztal, hogy egyetemen messze túlteljesítettem eddig magam, az említett ösztöndíjjal is személyesen engem kerestek meg, ami miatt nagyon sokat fejlődtem minden téren, és legalább azokkal szépen fel tudom húzni a CV-m. De ennyi, a sulin kívül nincs életem :(

2024. febr. 20. 22:23
 23/26 anonim ***** válasza:
70%
10 éve 24 voltam és őszintén szólva sosem tudtam a jövőben elképzelni magam, nem voltak céljaim, de a nagyobb baj, hogy semmilyen szerepben nem láttam magam. Eltelt 10 év, ugyanúgy élem az életem, most sem látom magam a jövőben. Én nem tudom, hogy mások erre hogyan képesek. Szomorú, hogy erre én képtelen vagyok.
2024. febr. 21. 00:20
 24/26 anonim ***** válasza:
30%
Egy rabszolga vagy akit átb@sznak ha nem vigyázol, körülbelül erről szól az élet.
2024. febr. 21. 03:38
 25/26 anonim ***** válasza:
22-23: biztos, hogy helyes, testhezálló a célotok? Élni annyiféleképp lehet, de mások álmait kergetni is... Volt, amikor én is azt képzeltem, kigyúrt testemmel fogok koktélozgatni egy tengerparti strandon (utálom a koktélokat és a napozást is), mint befutott Csajozó Mester. AmEgy kicsit csalódott voltam, hogy nem, aztán rájöttem, hogy ennél számomra érdekesebb dolgokkal telt el az idő. Az igazi kérdés, hogy számunkra mik azok az érdekes dolgok, ami miatt érdemes akár irányt is váltani, álmokat lecserélni.
2024. febr. 21. 09:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Éden Hotelben lennék koktélt kortyolgató színes bőrű macsó, aki körül nagy fenekű egzotikus lányok táncolnak.
2024. febr. 21. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!