Szerintetek mitől lesz valaki "nyomi"?
Szóval jöttem haza a munkából a közösségi közlekedéssel, és láttam egy ilyen középiskolás forma fiút, akiről egyből az volt a zsigeri benyomásom hogy ő ilyen "nyomi" lehet, akinek nincsenek barátai az osztályba, esetleg bántják, kiközösítik is, szóval olyan tipikus "nyomi". Minden rosszindulat nélkül, egyszerűen csak objektíven szemlélve.
Erre felfűzve elkezdtem ezen gondolkodni, hogy vajon mi adja számomra ezt a benyomást?
Megpróbálom körül írni a külsejét.
A táskája olyan divatosabb márkás volt.
Egy sima pulóver, farmer. Semmi extra.
A cipő az nálam ilyen vesszőparipa, abból nagyon messzemenő következtetéseket vagyok hajlamos levonni. Vannak olyan cipők amik számomra ilyen totálisan jellegtelenek. Hogy aki ilyet vesz fel, az tuti csak azért teszi, mert kell valami hogy legyen a lábán, de amúgy semmit nem ad a külcsínre. Nem azt mondom hogy drágának márkásnak kell lennie, mert egy pár ezer FT-os szar tesis dorkóval is fel lehet öltözni vagányan. (dorkó alatt a klasszikus dorkócipőt értem nem ezt a DRK-s izét) Na, summa summárum, neki ilyen számomra jellegtelen cipője volt. Ami számomra eléggé feltételezi egy kamasznál a nyomiságot. Kicsit duci volt, szemüveges, én is szemüveges vagyok, még sem aposztrofálom magam nyomiként. Haja is olyan semmilyen, kissé gondozatlan, kb ahogy kikelhetett vele reggel az ágyból.
Na kb ennyi.
Nektek nem volt még ilyen megélésetek, hogy láttatok egy középiskolás féle korú gyereket, és az volt róla a zsigeri benyomásotok hogy biztos "nyomi"?

'Mielőtt meg akarnátok lincselni, én soha nem voltam egy ilyen "bully" alkat.'
. Nyilván csak azért, mert nem volt rá lehetőséged.
" nyomi"-nak mondott csajok azért bejönnek neked "
Jól megnézhetzed, mert azt a hsz-t nem én írtam hanem egy màsik vàlaszoló. Tudod, a kérdezö kommentjei amig zöld fejléccel és"A kérdező kommentje:" szöveggel jelennek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!