Egy most szült nő miért tesz ki magáról mellkidobós képeket a facebookra?
Pontosítok: olyan képet tesz ki, amin a mellei nagyon melyen dekoltáltak, vagyis ha az ember megnézi a képet, az az első ami szembetűnik, kb a mellei majd kibuggyannak. Nem ez az első eset már.most volt egy koraszülése is.
Mi célbòl tesz ki egy nő ilyen képeket?
Ahogy a 7-es is írta, a nők imádják magukat mutogatni magukat, igen, főleg férfiaknak, nehogy elhidd már nekik, hogy maguknak öltöznek ki, vagy melegük van, meg a többi butaság.
A kövér vagy öregedő 30-as nők többsége nem véletlenül annyira frusztrált, hisz nem nem tudják növelni az önbizalmukat csöcskirakással meg pózolással.
Gyakorlatilag minden nőnek szüksége van ilyen "pozitív megerősítésre", hogy jöjjenek a lájkok, hogy milyen szép kívánatos..Aztán ha nem eléggé macsó férfi kommentel, még meg is sértődhetnek.
Én azért szoktam képet kiraki,mert épp vissza hallok valami szarkavarást magamról.És tudom kit mivel lehet idegesíteni.
Amugy meg teljesen mindegy mikor szült,még mindig jobb,mint amikor azt is kirakják milyet sz@rt a gyerek.Ne nézegesd.Attól,hogy valakinek gyereke van,még nem halt meg.
Azt meg nem tudom miért hiszitek,hogy a férfiaknak akarja magát mindenki mutogatni.Azt kapunk anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!