Hogy fér össze az, hogy egy csak mellkidobós képeket tesz fel, ugyanakkor könyveket olvas?
Lehet, hogy csak azért tölt fel képet a könyvekről, hogy azt higgyék, hogy olvas :D
Én szoktam olvasni, de eszembe nem jut sehol sem megosztani. Élőben szoktam róla beszélgetni ismerősökkel, akik szintén olvasnak.
Lehet nem veszi meg, hanem ott készíti a képet. Vagy képzett fogyasztóvédelmi jogból, és megveszi, kiolvassa, majd visszaviszi. :D
Furcsa, hogy az olvasás mennyire egybeforrt azzal, hogy okosnak minősítünk valakit. Szerintem függ attól, hogy mit olvas. Ma iszonyú sok szemetet lehet kapni a boltokban: Coelho, Oravecz, Lakatos Levente, szürke ötven árnyalata, tipikus szexelős, bulizós regények... Ezek nem műveltséget, tudást adnak, hanem alacsony szinten szórakoztatnak, olyan mintha megnéznél egy barátok köztöt.
Ha kidobja a melleit, feltételezem nem klasszikust szépirodalmat, és szakirodalmat olvas. :D De lehet én vagyok előítéletes.
Ez egy elég fejbevágó kérdés....
Az, hogy valaki vagányabb, mutatósabb képeket készít magáról hol zárja ki, hogy amúgy szeressen olvasni?
És mégis miért érezné cikinek valaki az olvasást?
wtf..??
egy okos nő , nem lehet bevállalós? pont hogy lehet magányos és ezért vágyik a figygelemre.
egyébként "Az ostoba egy jó könyvet sem ismer; az okos egy rosszat sem" Diderot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!