Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy leszbi kizárólag női...

Egy leszbi kizárólag női nőgyógyaszhoz megy?

Figyelt kérdés
2024. febr. 18. 10:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 16-os nem követi a kérdést,hanem válaszolt rá,így ott látja a megválaszolt kérdéseinél ha válasz jön rá, mint ahogy én is. És akkor már kíváncsiak vagyunk a többi válaszadó véleményére is, azért nézzük meg. De látod, általában mindenki téged tart nem túl okosnak a kérdésed miatt. Ha meg tényleg nő vagy ahogy írod, akkor vagy életedben nem voltál még nődokinál, vagy bajok vannak nálad.

Nekem pl. az jött le a kérdés "okosságából", hogy egy kíváncsi unatkozó tini fiú tette fel.De jól van, tudjuk már, nő vagy és fontos beosztásban.

2024. febr. 18. 13:43
 22/33 A kérdező kommentje:

Magyarán követed a kérdést, ne szépítsd a tényt. :D

De legalabb normálisan válaszoltál, ezért bírlak.

2024. febr. 18. 13:48
 23/33 anonim ***** válasza:
4%
Most őszintén! Melyik nő szereti mutogatni magát egy idegen pasinak?
2024. febr. 18. 13:59
 24/33 anonim válasza:
100%

Na ezert erdemes neha benezni a gyk-ra, hogy az ember jot rohogjon :D

Velemenyem szerint is vagy egy kamasz fiu kerdese, esetleg egy eretlenebb fiatal felnotte.

De biztos nem egy olyan noe aki jart mar nogyogyaszati vizsgalaton,plane " komolyabb " munkaja van. Ennyit azert le lehet szurni egy kerdes ertelmebol.

De hogy valaszoljak is az okos kerdesre, nem, valoszinuleg leszbikus noknek sem problema, ha ferfi orvoshoz mennek, mert itt nem a szexualitasrol van szo.

Vannak nok akik szemermesseg miatt valasztanak noi orvost, de a tobbsegunk ferfi orvoshoz jar.

Es a nogyogyaszok tobbsege is ferfi.

2024. febr. 18. 14:00
 25/33 A kérdező kommentje:
Csak leszbikusok válasza érdekel. Elnézést, ezt a fontos információt elfelejtettem leírni, az én hibám.
2024. febr. 18. 14:01
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok leszbikus nő, de hármat ismerek, egyikük sem női nőgyógyászhoz jár.
2024. febr. 18. 14:04
 27/33 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam érintettként de jól le lettem pontozva🤣
2024. febr. 18. 14:05
 28/33 A kérdező kommentje:
Tízes a válaszod? Köszönöm amúgy hogy írtál!🙂
2024. febr. 18. 14:11
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg proktológusnak megy, az meg szeret fenekeket, ánuszrózsákat nézni?? 😀😀😂 Kérdező, éhes disznó makkal álmodik. Te kis pajzán csibész... 😂😂
2024. febr. 18. 14:17
 30/33 anonim ***** válasza:
Van aki igen. Van aki heteroként is csak női nőgyógyászhoz megy.
2024. febr. 18. 15:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!