Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Butább emberek azért kerülik...

Butább emberek azért kerülik a kommunikációt mert elfáradnak tőle?

Figyelt kérdés

Csak magamból veszem a példát. Igazsághoz hozzá tartozik hogy csak egy 4 éves vendéglátós szakmám van, plusz 2 éves érettségi. Meg pár okj tanfolyam biztonsági őr meg két másik. Ilyen internetes IQ teszteket megcsináltam számtalanszor és hasonló érték jött ki mindig. Oylan 120 körül. Ennek ellenére szerintem nem vagyok okos. Sőt…

Ha elkezdenek velem munkatársak (akárki) csevegni azt rossz néven veszem. Kerülöm az összes szituációt amikor emberekkel kell beszélni mert azt figyeltem meg hogy összpontosítani kell arra mint mondok. És ez annyira lefáraszt munka közben hogy a nap további részében aludnék hogy ki pihenjem. Baj csak az hogy 24 órában dolgozok. Már reggel jönnek dumálni és délre már nem vagyok kb magamnàl. És másnap reggelig ébren kell továbbra is lenni és figyelni egy csomó baromságra.

Szóval lehetséges hogy a butább embereknek teher a csevegés? Figyelni kell a másikra hogy ne mondjon hülységet/ esetleg gondolkozni is… és ez kihat neki a nap további részére?

Emlékszem az iskolában is ez volt anno, matekot utaltam. Matek óra után a köv órákban elaludtam a padon. Annyira sokat kivett belőlem hogy ott figyelni kellett. 😐

2024. febr. 17. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csak introvertáltabb személyiség vagy, ezért érzed úgy, hogy a tömény és sokáig tartó beszélgetés lefáraszt.
2024. febr. 17. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekli.
2024. febr. 17. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Introvertáltnak tűnsz, nem butának.
2024. febr. 17. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont a buták fossák a szót a semmiről órákon át teljes magabiztossággal, mikor finguk sincs hogy miről beszélnek.
2024. febr. 17. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, általában ők a leghangosabbak.
2024. febr. 17. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált vagy, illetve valószínűleg figyelmi problémád van a rendszertelen alvás miatt. :(
2024. febr. 17. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
120 iq-val hol lennél buta? Erősítsd magad mentalisan, az a gond, azért faradsz el. Meg olvass.
2024. febr. 18. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!