Szoktál jótékonykodni?
Szociális munkám van. De azt nem tartom jótékonykodásnak, mert egyfelől jól vagyok fizetve érte, másfelől meg nem a jótékonykodási céllal vállaltam el, hanem hogy megéljek. Szóval ez nem jótékonykodás, hanem egy olyan szervezetnek dolgozok akik jótékonykodnak. De számomra ugyan olyan munka. Ennyi.
Havi szinten szoktam adakozni olyan projekteknek amik szerintem szebbé teszik a világot. De ott se egetrengető összegekre kell gondolni. Pár ezer forint/projekt. Havi kb 20-at költök erre árfolyamtól függően, a 400 ezres fizetésből.
Szóval valamicskét igen. De kb a minimumot.
Őszintén? Tudom nem ez a jó válasz de nem.
Néha szoktam állatmenhelyeknek adományozni, de semmi több. Sem időm sem pénzem sem kedvem nincs jótékonykodni. örülök ha túlélem a napokat.
Napi szinten megszoktam menteni az embereket akik jajveszékelnek és a halál küszöbén állnak, mert nem jön be nekik a facebook vagy valami hasonló program. Minden vicc nélkül mondom, hogy napi szinten találkozok olyannal, hogy valaki szinte "haldoklik" mert épp nem jó a számítógépük.
Komolyra fordítva a szót ilyen téren szoktam, mert általában felismernek az emberek és megszólítanak áruházakban, random a városban vagy éppen a piacon és akkor jönnek a kérdések. Néha unalmas.. és olykor nagyon zavaró.
De összességében jótékonykodni nem szoktam, csak segítek azoknak akiknek tudok, ha kérnek segítséget.
Úgy vagyok, ahogy a kettes.
Az 1%-om megy az állatmenhelynek.
Nálam a jótékonykodás leginkább önkéntes munkát jelent. Sok időt fordítok erre, és sokféle önkéntes munkát végzek.
Ha számodra csak a pénzadomány a jótékonykodás, nos, azt nem igazán engedhetem meg magamnak, és nem is minden esetben tartom azt a legjobb dolognak.
Előfordult.
A menyasszonyom rendszeresen támogat állat menhelyeket és minden karácskor vesz ajándékot egy szegény körülmények között élő gyereknek és eljuttatja a családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!