Ha nyernél a lottón, 1. elmondanád a rokonaidnak (tágabb család), 2. jótékonykodnál a nyereményből?
1. El, bár lehet nem egyből.
2. Talán. Ha már tutira biztos befektettem a zsét, és már örökre gazdag leszek, na akkor egy keveset jótékonykodnék.
1. Nem, de nem is titkolnám
2. Igen, de nem a pénzt adományoznám. Annak semmi értelme
1,el,de nem vallanám be a teljes összeget
2,nem tudom
1: Titkolnám halálomig.
2: Egy fillért sem adnék senkinek, mert nekem sem adott senki.
Az emberek csak félelmükben adományoznak meg a szeretetüket adománnyal veszik meg.
1. Nem, de nem titkolnám. Ha valaki kunyizni kezdene, nem adnék. Egyikük sem szorul rá.
2. Igen, a helyi állatmenhelyet szívesen segíteném. Tudom hogy az jó helyre menne, és ők rá is szorulnak.
1. Nem titkolnám el, sőt, a közeli családtagoknak adnék is egy lakásravalót.
2. NEM! Nagy ló🐴🌳szt mindenkinek a s*ggébe!
1, Bizonyos szintig igen, csak közeli rokonoknak, segíteném őket.
2, Igen, azoknak a kórházaknak adnék, ahol a gyerekeinket kezelték. Ők megérdemlik. Csak úgy, világmegváltó projektekbe nem önteném a pénzt.
1. Nem mondanám el, max adnék 1-2 közeli családtagnak belőle, de nem adnék mellé semmilyen információt.
2. Nem, mert nem vagyok Terézanya, Jézus Krisztus, Dalai Láma. Farkastörvények uralkodnak.
Se!
1. Cserben hagytak, amikor szükségem lett volna segítségre.
2. Azokat támogatnám, akik engem támogattak, amikor padlón voltam.
-Ez jelenleg egy lepusztult alapítvány, amelynek évről-évre az adóm 1 %-át utalom hálám jeléül, amiért egyedüliként segítettek nekem nehéz anyagi helyzetemben. A többi meg éljen a "kamatokból"!
Már nincsenek rokonaim, mert részben meghaltak, részben évtizedek óta külföldön élnek, vagy eleve odaszülettek.
A nyereményemből levennék egy keveset és elköltöznék innen ahol vagyok, képeznék egy kis biztonsági tartalékot és a többit a gyerekemnek adnám.
Nem jótékonykodnék, már jótékonykodtam eleget és az is csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!