Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jótékonykodsz valamilyen...

Jótékonykodsz valamilyen formában?

Figyelt kérdés
jan. 22. 12:56
1 2
 1/16 Metionin ***** válasza:
97%
Már nem. Régebben állatmenhelyre jártam sétáltatni de sajnos már nincs rá kapacitásom.
jan. 22. 13:01
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Évente kétszer elmegyek vért adni.
jan. 22. 13:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Állatmenhelynek szoktam utalni havonta néhány ezer forintot.
jan. 22. 13:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben én is rendszeresen sétáltattam kutyát menhelyen, de sajnos már nem tudom úgy megoldani. Viszont évente pár alkalommal állateledelt juttatok ki nekik, hogy legalább ennyit segítsek.
jan. 22. 13:20
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudok, szuksegem van penzre.

Kobor macskakat megetetem, az szamit bele?

jan. 22. 13:48
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Karácsony előtt vittem egy családnak (anyuka és kislánya, nehéz körülmények között élnek) egy hatalmas szatyor kaját. Volt benne sok édesség, rágcsa és egyéb élelmiszer.
jan. 22. 13:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Régen utaltam pénzt egy állatmentő csoportnak, de már nem teszem. 1x kértem tölük segítséget egy beteg állat miatt, lepattintottak, hogy televannak, amit még el is fogadtam volna, ha pár napmúlva nem posztolnak olyat, hogy "sokat osztottunk, szoroztunk, hogy fogadjuk-e xy támogatónk által jelzett állatot (nem rólam volt szó), de végül szorítottunk neki helyet". És egy full egészséges állatot benyomtak valahova...

Lehet nekem is ki kellett volna domborítanom a megkeresésemben, hogy hahó, lassan 1 éve havi szinten szponzorállak titeket... -_-

jan. 22. 14:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben jártunk menhelyre kutyát sétáltatni, aztán onnan lett saját, azóta nem, de rendszeresen utalunk nekik. Munkahelyeim ha szerveznek vmi jótékonysági dolgot általában részt veszek benne (óvodafestés, sütivásár, ruha/játékgyűjtés, jótékonysági ebéd, ezek jutnak most eszembe). Használt ruhákat, játékokat, háztartási eszközöket, kisebb bútorokat stb. szoktam adományozni, változó hogyan/hova (Adománytaxi, óvoda, cseriti-shop, ingyen felajánlás stb.). Szoktam vásárolni alapítványok termékeiből, kiadványaiból, amivel a munkájukat segítem. Több alapítványnak is utalok rendszeresen. Adóm 1%-áról mindig nyilatkozom. Utcán ritkán adok, főleg, mert sokszor tényleg nincs nálam egyáltalán pénz, csak kártya, vagy sietek, vagy a táskám mélyén van a pénztárcám. Ha nem sietek vagy pl. kajálda előtt kéreget valaki, akkor inkább fizetek neki ételt. Virágárus vagy gyümölcsárus néniktől szoktam venni dolgokat, és adok többet, mint amennyit kér.
jan. 22. 14:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire számít jótékonykodásnak, hiszen végül is adózás. De az 1%-ot mindig állatmenhelynek, vagy valami hasonló állatokat segítő helynek szoktam felajánlani.
jan. 22. 15:43
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Van, hogy segítek 1-1 embernek, de inkább már nem jellemző.
jan. 22. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!