Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fogadjam el azt aki...

Hogyan fogadjam el azt aki vagyok?

Figyelt kérdés
Semmilyen formában nem vagyok kibékülve magammal, és nem tudom mit kéne tennem ez ellen. Sem a személyiségem sem a testi adottságaim nem jók, utálom magamat. A lakásból is épp csak annyit mozdulok ki amennyit muszáj. Mit kéne tennem hogy elfogadjam magamat?
2024. febr. 14. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha kezdetnek nem stresszelnél annyit azon, hogy fogadd el magad? 🙂😉
2024. febr. 14. 15:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk úgy, hogy rájössz, senki sem hibátlan. Önismeret, önfejlesztés, sport legyen fókuszban.
2024. febr. 14. 15:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én annak örülnék, ha tudnék nevetni magamon.. Mondjuk elég röhejes vagyok, de valahogy nem tudok nevetni rajta... 🤔🤨🤨
2024. febr. 14. 16:00
 4/14 A kérdező kommentje:

1# De ezek sok stresszel teli gondolatok:/ A legtöbb ember ki van békülve magával, vagyis talán. Én meg olyan vagyok mint egy kívül belül rohadt alma.

2# Nem merek egyedül elmenni egy edző terembe.

3# Nekem sikerül, nap mint nap a tükör előtt hogy jól ki..ott velem az ég

2024. febr. 14. 16:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Ki kell tenni a lábad otthonról és emberek közé kell menni, leginkább olyan helyre, ahol valamivel közvetlenebb kapcsolatod van velük, mint egy boltban mondjuk.

Mesélek egy személyes történetet. Itthon nagyon sokat szoktam humorizálni, de nem szokták kitörő örömmel fogadni, így teljesen jogosan el is könyveltem magamban, hogy biztos nincs jó humorom. Aztán bekerültem egy közösségbe, ahol nagyon értékelték és mindig nevettek azon, amit mondtam. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy gyakran mi vagyunk azok, akik elhitetjük saját magukkal jól felnagyítva a hibáinkat, pedig olykor lehet elegendő lenne egy-egy külső pozitív visszacsatolás.

2024. febr. 14. 16:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Keresd meg, hogy miben lehetnél jó, és hajts rá arra!
2024. febr. 14. 16:10
 7/14 A kérdező kommentje:

5# Túlságosan is magamnak való vagyok.. és igazából tudom a zárkózottságon okát, de azt sem tudom hogy kéne át lépni rajta.

6# Az alvásban..meg szeretek olvasni is.

2024. febr. 14. 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Hallgass Kowalsky számokat
2024. febr. 14. 18:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tetszik:( És attól miért lenne jobb? Nem értem 😭
2024. febr. 14. 18:55
 10/14 anonim ***** válasza:
9: Kerüld azokat társaságát, akik nem fogadnak el.
2024. febr. 14. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!