Hogyan fogadjam el azt aki vagyok?
1# De ezek sok stresszel teli gondolatok:/ A legtöbb ember ki van békülve magával, vagyis talán. Én meg olyan vagyok mint egy kívül belül rohadt alma.
2# Nem merek egyedül elmenni egy edző terembe.
3# Nekem sikerül, nap mint nap a tükör előtt hogy jól ki..ott velem az ég
Ki kell tenni a lábad otthonról és emberek közé kell menni, leginkább olyan helyre, ahol valamivel közvetlenebb kapcsolatod van velük, mint egy boltban mondjuk.
Mesélek egy személyes történetet. Itthon nagyon sokat szoktam humorizálni, de nem szokták kitörő örömmel fogadni, így teljesen jogosan el is könyveltem magamban, hogy biztos nincs jó humorom. Aztán bekerültem egy közösségbe, ahol nagyon értékelték és mindig nevettek azon, amit mondtam. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy gyakran mi vagyunk azok, akik elhitetjük saját magukkal jól felnagyítva a hibáinkat, pedig olykor lehet elegendő lenne egy-egy külső pozitív visszacsatolás.
5# Túlságosan is magamnak való vagyok.. és igazából tudom a zárkózottságon okát, de azt sem tudom hogy kéne át lépni rajta.
6# Az alvásban..meg szeretek olvasni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!