Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én sajnos konfliktuskerülő...

Én sajnos konfliktuskerülő vagyok, párom pedig nem az a fajta, aki aktívan benne lenne a párkapcsolat alakításába, miért kellemetlen nekem, hogy ebbe most bele kell invesztálni a munkát?

Figyelt kérdés

Pszichológushoz jártam már azelőtt is hogy párom megismertem. Ő a férfi, nem valami proaktív. Ha szervezek valamit jó, ha nem, az is. Barátaival több időt tölt, mint velem, ami valahol érthető, hiszen engem csak pár hónapja ismer. A pszichológusom szerint ő elvan ezzel a "járunk" fázissal. Én viszont az életem semmilyen területén nem szeretem, ha hónapok elteltével is 0 terv van. Én mindig is egy tervező, vágyakozó, álmodozó ambíciózus ember voltam.

Nem volt még kapcsolatom, nem értek hozzá. Olyan családbol jöttem, ahol nem sok mindent lehetett megbeszélni, szüleim is azért váltak el, mert a kommunikációs készségük 0 volt. Minden problémára apám szinte csak legyintett.

Tök tehetetlennek érzem magam. Nem vagyok jóban magammal, háborog a lelkem vele kapcsolatban és magammal kapcsolatban is, hogy nagyon nehezen beszélek őszintén, erre beleszerettem valakibe, aki egyáltalán nem tud segíteni abban, hogy megjelenjen a kapcsolatunkban a nyíltság, mert semmi olyat nem kérdez, nem mozdítja előre a szálakat.

Nekem vannak baràtnőim, velük azert volt egyszerű mert ki tudtak mozdítani a csigaházból. Értem én, hogy egy férfi alapesetben ehhez nem ért, mert ők nem szoktak lelkizni, de a probléma ott indul, hogy fel sem merül benne, hogy esetleg bemutasson a szüleinek... :/

Persze, senki sem gondolatolvasó, csak valahogy mégis kevésbé érezném ezt a feszkót magamban, ha picit jobban hangolódna ebben a kapcsolatban. Nagyon fárasztó feladatnak tűnik, hogyha mindent is nekem kell mondanom, mert ő 0 energiát tesz abba, hogy gondolkodjon arról, mi kell egy nőnek, mi kell egy kapcsolatba. Mert nem kérdez semmit...

2024. febr. 14. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
De amúgy dugtatok már???
2024. febr. 14. 12:06
 12/16 A kérdező kommentje:
2 hónapja ismertem mikor lefeküdtem vele, azt mondta, mi onnantól egy pár vagyunk. De igen, a férfiaknak fontosabb a szex, mint a kapcsolatosdi úgy általában. Amikor Tindereztem, csak olyan férfiakkal mentem randira, akik nem áltattak azzal hogy kapcsolatot akarnak. Én viszont így nem akartam ismerkedni, mert még az esélyt se adták meg... Lehet ő meg akarta adni az esélyt, csak útközben rájött, hogy nem kell ez neki, de a szex az meg egyedül nem megy.
2024. febr. 14. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Naponta ha mindig te keresed, hívod/írsz neki és ő nem kezdeményez önmagától kommunikációt, az is lehet egy jel.
2024. febr. 14. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik hozzád ez a srác, magasról tojik rád. Attól, hogy első kapcsolatod, nem kell ennyivel beérned. És ne félj beszélni komoly dolgokról. Itt értelmesen leírtad a gondolataidat, oszd meg vele is. Ha nem partner a komolyabb dolgok kialakításában, akkor keress mást, hidd el nem nagy dolog.
2024. febr. 14. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem illetek össze, és az olvasottak után felmerül bennem, ha a kapcsolat elején így viselkedik veled, akkor mi lesz a későbbiekben? Mert már most sem tesz bele semmit sem..

Ennél a bánásmódnál többet érdemelsz. Először mindenképp próbáld vele megbeszélni a dolgot, ha erre, és a változásra sem hajlandó, akkor nincs értelme egy ilyen kapcsolatban maradni. Neked is jobb lesz úgy.

2024. febr. 14. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Normális lánynak tűnsz, bár a Tinderes rész kapufa nálam, de ez az én "vesszőparipám".

A pszichológussal kapcsolatban, szerintem ne hozd fel a közös ülést egyrészt még korai másrészt az olvasottak alapján nem díjazná. Szerintem a korkülönbség is gond mert te is fiatal vagy ha ő még inkább akkor kb. 25-re tippelem és akkor még nem feltétlen komolyak a szándékok, bár én inkább a személyiségében látom az érdektelenséget a leírtak alapján... Bár az éremnek kettő oldala van.

2024. febr. 14. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!