Jól tettem,hogy megszsakítottam a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ismerősöm azt a hazugságot terjeszgette rólam hogy ő mindig fizet nekem. Azt vettem észre,hogy a közös ismerősök már fel sem hívnak. Míg előtte ez nem volt. Arra is gondoltam, hogy majd az lesz a következő,hogy azt hazudja,hogy kölcsön adott nekem,én pedig nem adtam vissza. Vagy,azt terjeszti,hogy megloptam. Ebből a társaságból ahonnan őt ismerem úgy döntöttem egyikkel sem állok már szóba. Helyes döntés volt?2024. febr. 14. 08:53
1/6 anonim válasza:
Persze. De érdekesebb leásni odáig, hogy miért vagy bizonytalan a döntésedben?
2/6 anonim válasza:
Pletykás emberrel amúgy sem barátkoznék. A legrosszabb embertípus. Sunyi róka.
3/6 A kérdező kommentje:
Azért is vagyok bizonytalan,mert vannak emberek akik szerint ez nem annyira vészes.
2024. febr. 14. 09:00
4/6 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, ilyen emberek nem hiányoznak az életből.
5/6 anonim válasza:
Nem annyira vészes?? Azoknak is jó lehet a baráti társasága, akik ezt mondták neked...
6/6 anonim válasza:
Hazugságot terjeszteni rólad nem annyira vészes? Komolyan felmerült benned?
Sajnálom. Tipikus esete az agy ködösítésnek. Olyan emberek vettek körül mindig is, akik ezen a szinten vannak. Jól tetted, hogy kiléptél.
De most kell belső tartalékod legyen, mert ezek az emberek passzív agresszívan próbálnakajd érzelmileg manipulálni és ha nem véded a határaidat, bekerülsz egy soha véget nem érő ördögi körbe a megfelelési kényszer miatt. Ezalatt most azt értem, hogy te érzed magad szar embernek, hogy megszakítottad a kapcsolatot és mivel jó akarsz lenni, rávehetnek arra, hogy ez semmiség.
Nem az. Akkor vagy jó, ha kiállsz magadért. Ha ennek az az ára, hogy nulláról kell embereket ismét a környezetedbe, baráti körödbe tudni, akkor az az ára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!