Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más nők is szoktak kínjukban...

Más nők is szoktak kínjukban a ruhaüzletek férfi részlegén nézelődni?

Figyelt kérdés

Mindig a női oldallal kezdem, de a farmerok és a pulcsik egy részén kívül, 95%-ban katasztrófa… Csak a sportruházatokat áruló helyeken találok többnyire értelmes darabokat. Férfiaknak nem gyártanak ennyi durván műszálas, indokolatlan szabású ruhát. Butikokban nem lehet találni még egy normális női zoknit sem, 30% poliészternél kezdődnek… Sok póló anyaga is vékonyabb, gagyibb, mint a férfi részlegen lévőknek ugyanazon a helyen.

A környezetemben nem mondaná meg senki, hogy a ruháim egy része nem női. Tudom, hogy már elfogadóbbak emberek, de sokszor még így is átkozott kínos számomra vásárolni. Viszont azokért a túlárazott, műszálas rongyokért nem vagyok hajlandó semennyit fizetni, legyen rajtuk akármilyen márkanév. Más is van így rajtam kívül?

febr. 14. 03:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
66%
A feleségem... Mondjuk nem csak nézeget, hanem vásárol is, mert szerinte kevés a ruhám, ami saccperkábé pont annyi mint bármelyik férfinak, csak az ő gardróbja mellett tűnik elenyésző mennyiségnek.
febr. 17. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!