Más nők is szoktak kínjukban a ruhaüzletek férfi
részlegén nézelődni?
Figyelt kérdés
Mindig a női oldallal kezdem, de a farmerok és a pulcsik egy részén kívül, 95%-ban katasztrófa… Csak a sportruházatokat áruló helyeken találok többnyire értelmes darabokat. Férfiaknak nem gyártanak ennyi durván műszálas, indokolatlan szabású ruhát. Butikokban nem lehet találni még egy normális női zoknit sem, 30% poliészternél kezdődnek… Sok póló anyaga is vékonyabb, gagyibb, mint a férfi részlegen lévőknek ugyanazon a helyen.
A környezetemben nem mondaná meg senki, hogy a ruháim egy része nem női. Tudom, hogy már elfogadóbbak emberek, de sokszor még így is átkozott kínos számomra vásárolni. Viszont azokért a túlárazott, műszálas rongyokért nem vagyok hajlandó semennyit fizetni, legyen rajtuk akármilyen márkanév. Más is van így rajtam kívül?
Én nem de én a méretem miatt. Nőiben is XS-XXS vagyok, egy férfi ruha sem jó rám, még a tiniosztályon sem. Viszont a gyerekosztályt szívfájdalom nélkül túrom át, ha nem találok valamit a nőin.
febr. 14. 13:33
12/21 anonim válasza:
Cipőt, kabátot, pólót, kapucnis pulcsit, zoknit szívbaj nélkül veszek a férfi részlegen. Egyedül nadrágot, fehérneműt szoktam kizárólag nőit venni. Abszolút nem ciki, sőt jobban is állnak rajtam sokszor a férfi cuccok, mert alapból is széles a vállam, meg edzek is, a női ruhák meg általában keskenyebbre vannak véve, és ami jó lenne rám hosszra, az szűk (főleg a hátamnál meg a felkaromnál), ami meg szélességre rám jön, az viszont lóg rajtam, mint a gatya, látszik, hogy nem az én méretem. A férfi ruháknál nincs ilyen probléma. :D Engem mondjuk a műszálas cuccok annyira nem zavarnak. Azokból is van jó tapintású, ami nem is büdösödik nagyon, azokat simán hordom. De van persze olyan is, amihez ha csak hozzáérek, kiráz tőle a hideg.
febr. 14. 14:21
13/21 anonim válasza:
Igen, vásároltam is már többször. Pulcsik, otthonra melegítőnadrág, pólókat is, volt, hogy papucsot is férfi osztályról vettem, sokkal tartósabb volt, mint a többi. Van, hogy sokkal kényelmesebb darabokat kapok, és nekem a kényelem az elsődleges a ruhák tekintetében. Sőt, a szemüveg keretem is elvileg férfi, de fogalmam nincs ezt miből állapítják meg, ugyanolyan, mint a többi...
febr. 14. 14:43
14/21 anonim válasza:
Én vettem 40es "férfi" bakancsot. Nem néz ki férfiasnak, egy sima bőr bakancs. De nagyon jó áron volt,ugyanaz a női részlegen kétszer annyiba került.
Pólót,zoknit is veszek néha férfi részlegen.
febr. 14. 16:00
15/21 anonim válasza:
A nőknek gyártott összes holmi mindig két-háromszor annyiba kerül, mint a férfiaknak gyártott. Ezt a szándékos jelenséget rózsaszín adónak hívják.
febr. 14. 19:14
16/21 Metionin válasza:
15. És a gyerek cucc is olcsóbb, nemrég egy pizsama volt az egyik üzletben női és gyerek méretekben és a gyerek 164-es egy ezressel olcsóbb volt, mint a női Xs-es pedig méretben ugyanaz. Sport/tánc cuccok szintén.
febr. 14. 20:54
17/21 anonim válasza:
Siman öltözködöm férfi osztályról ha neked megtetszik ott valami!
Egy valamivel nem vagyok képben, és az a nadrág. Azon nem lehet észrevenni,hogy férfi?
febr. 14. 20:57
18/21 anonim válasza:
Én a gyerekosztályon szoktam nézgelődni, mert alacsony és vékony vagyok, úgyhogy a tinicuccok jók rám általában. De ott megnézem a lány és fiú oldalt is, vásároltam ruhát már mindkét helyről. :D
38/N
febr. 16. 15:47
19/21 anonim válasza:
Észre lehet venni ha egy nő pl. férfi nadrágot hord?
febr. 16. 18:34
20/21 anonim válasza:
Cipőből már évek óta nem volt nőim (43-mas lábbal) amúgy meg pulcsikat szoktam onnan venni gyakran, pólót és farmert csak azért nem, mert más a szabása, és rajtam az hülyén áll. De amikor gyerek voltam a kedvenc farmerom és pólóm is a fiú részéről volt. Suerintem ez teljesen oké, én menőnek éreztem magam tőlük :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!