Más nők is szoktak kínjukban a ruhaüzletek férfi részlegén nézelődni?
Mindig a női oldallal kezdem, de a farmerok és a pulcsik egy részén kívül, 95%-ban katasztrófa… Csak a sportruházatokat áruló helyeken találok többnyire értelmes darabokat. Férfiaknak nem gyártanak ennyi durván műszálas, indokolatlan szabású ruhát. Butikokban nem lehet találni még egy normális női zoknit sem, 30% poliészternél kezdődnek… Sok póló anyaga is vékonyabb, gagyibb, mint a férfi részlegen lévőknek ugyanazon a helyen.
A környezetemben nem mondaná meg senki, hogy a ruháim egy része nem női. Tudom, hogy már elfogadóbbak emberek, de sokszor még így is átkozott kínos számomra vásárolni. Viszont azokért a túlárazott, műszálas rongyokért nem vagyok hajlandó semennyit fizetni, legyen rajtuk akármilyen márkanév. Más is van így rajtam kívül?
Nem, én szeretem a női ruhákat. De ha direkt valami sportosabb darabot akarok, pl kapucnis pulcsit csak úgy itthonra, akkor meg szoktam nézni a férfi cuccokat is, mert gyakran jobbak a minták.
De nagyon nem tudnék ott mit vásárolni, mert eleve nagyobbak a ruhák. Zoknikat nézem meg néha, mert azok is jópofák, de 42-nél kezdődik a méretezés általában.
Van egy munkatársam,harmincas, nős, családos férfi. Ő évek óta női bugyikat hord,mert azt mondja, hogy jobb anyagúak és kényelmesek.
Nézelődik rendszeresen női osztályokon,ahol veszi ezeket a bugyikat.
Nem panaszkodott a műszálasságra sosem,annyit mondott,hogy tiszta pamut anyagút már nem talál.
"környezetemben nem mondaná meg senki, hogy a ruháim egy része nem női"
Dehogynem :D Aki ért hozzá, az megmondja.
Amúgy én mindig találok magamra való nő holmit, a ffi cuccok max otthonra jók, a kinyúlt pulóverek, maci nacik, stb. De utcára nem mennék ffi holmiban.
Én nem, de már én is megjegyeztem, hogy a férfiaknak jobb és olcsóbb pólókat árulnak, mint a nőknek. Érthetetlen!
De engem igazán az háborít fel, amikor látok egy igazán nekem tetsző szín-összeállítású sportcipőt és csak gyerek méretben van belőle. DE MÉÉÉRT?! :D
"a férfiaknak jobb és olcsóbb pólókat árulnak, mint a nőknek"
Mivel a férfiak 99%-a nem hajlandó megvenni a haszontalan, rosszul elkészített vagy túlárazott holmikat.
A nők nagy része meg igen.
Akkor minek erőltessék meg magukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!