Kopasz férfiak sokat rejszolnak?
Én világ életemben, ill. kiskamasz koromtól kanos kiskakas voltam/vagyok. Masztiztam sokat, ahogy szexeltem is sokat. Fiatalon egy időben hullámos, sűrű hosszú hajam volt, akárcsak II. Rákóczi Ferencnek. (Sok nő irigykedett miatta.) 52 éves vagyok, nagyjából 4-5 éve kezdett kopaszodni elől és a fejem búbján. De mai napig kanos vagyok, amit hol egyedül, ritkán frigid nejemmel, hol pedig szeretőmmel vezetek le.
De tudod, mit? Inkább az élvezet, mint a hajam maradjon meg! 😉🙃
Én fiatalon sokat recsiztem és kopi vagyok most 35 évesen.
Lehet nem kellett volna a sok recsi?😊
broder, adok egy tippet.
furdesnel egy un. Unguentum Hidrophilicum Noninoicummal kezd be a dakot, ugy fog csuszni mint egy nedves ..-naban, es meleg a viz is, 10x jobb elmeny.
Ezt a mosdokenocsot borgyogyasz ajanlotta mert allergias vagyok minden szappanra. Haziorvos is felirhatja 300 Ft. De kerheted siman gyogyszertarban. Aranyerre is lehet kenni mert nincs benne semmi csak tisztitott viz. Aktiv hatoanyag sincs. En kentem mar, evekig, semmi bajom. Tenyleg nincs benne semmi, szaga sincs marmint illata, es tisztit is. Jobbra balra fogod csapni hidd el. De ezt barhova hasznalhatod, hidratal, de azert fel ne nyomd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!