Miért van a német nőknek olyan jellegzetes német nős arcuk?
Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 23:50
11/20 anonim válasza:
9 na erre kiváncsi lennék hogy mi a jellegzetes magyar kinezet
Nincs ilyen
12/20 anonim válasza:
hogyne lenne. Olaszországban egyböl megmondtam az öltözködésből amikor magyar jött szembe. rövidnadrág, kockás ing, persze kitűrve, szandál, zokni kombóval. és mit ad isten. magyarok voltak :D meg azok a tipikus fejek :D
13/20 anonim válasza:
Termeszetesen meg lehet ismerni öket mar messziröl, van tipikus magyar kinezet. Meg a megjelenesi formajuk is. Pl. treningnadrag, de nemcsak otthon! A nöknel felfujt szaj, stb. stb., egyszerüen felismerem öket. Egy olyan orszagban elve, ahol a lakossag fele külföldi, szereztem nemi tapasztalatot a különbözö nemzetisegekböl.
14/20 anonim válasza:
Arcról volt szó Einstein nem öltözékről
17/20 anonim válasza:
14-es:
"9 na erre kiváncsi lennék hogy mi a jellegzetes magyar kinezet"
erre reagáltam az öltözéket:D ebben hol van szó arcról te nagy Einstein :D
18/20 anonim válasza:
Ezt nehéz megmondani igazából, de én is tapasztaltam ezt már: sokaknál kék szem, szőke haj, lendületes-kicsit flegma stílus a jellemző.
19/20 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy a magyarokat simán meg lehet ismerni, jellegzetes vonásaik vannak.
Ez onnan is látszik, hogy egy régi, olasz főnököm, azonnal megmondta, hogy az arconásom alapján, én nem vagyok teljesen magyar. És ez így is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!