21/33 anonim válasza:
Amióta gyerekem van nagyon nem látom értelmét, max arra vagyok jó, hogy felügyeljem és elvigyem iskolába... Más értelme már nincs
22/33 anonim válasza:
Robotként élni, nem érezni, ellátni a feladatokat. Ennyi.
23/33 anonim válasza:
Hogy magammal foglalkozzak, a saját örömömmel,és hogy segitsek az állatoknak. Ennyi.
25/33 anonim válasza:
"Most nem élvezed, akkor szart se ér az egész, tehát akkor felesleges ezt erőltetni!" (Mészáros Dóra)
27/33 anonim válasza:
Az, hogy úgy élek ahogy akarok, és élvezem:) Nem foglalkozom azzal, mit gondolnak mások, sem a társadalmi elvárásokkal.
28/33 anonim válasza:
22. Minek vállaltàl gyereket? Nem volt kötelező.
29/33 anonim válasza:
Nekem a boldogság megtalálása és fenntartása, ameddig csak lehet, valamint pozitív élmények gyűjtése.
(Apróbb) dolgok, amik boldoggá tesznek, a teljesség igénye nélkül: csoki, finom ételek, bónusz, ha azok általam készültek, sikerélmények, remek hangulatban telt baráti összejövetelek, ölelések, kedves szavak/gesztusok, kutya döncölés, jól sikerült kirándulás, főleg természetben.
Illetve szeretek másoknak segíteni, bár már megválogatom, kinek teszem ezt, mivel elég sokan visszaéltek a jóindulatommal.
30/33 anonim válasza:
Dettó, amióta gyerek van, őt is utálom, meg az életemet is. Azthittem szeretni fogom az egészet, de tévedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!